Gloster – Bay

Gloster – Bay

Het gevoel van ontsnappen, eindelijk achterover leunen, je zorgen vergeten en uitkijken over het water naar de ondergaande zon. Dat doet u in een van de zitelementen uit de Bay serie van Gloster Tuinmeubelen. Ontwerper Hendrik Pedersen was geïnspireerd door de kust bij het ontwerpen van deze prachtig Bay collectie. De liggende positie van het zitten in deze collectie benadrukt een ontspannen gemoedstoestand en is daarom bedoeld om een gevoel van rust te creëren. De vintage lijnen evenals de Bay’s frame zijn gemaakt van het onberispelijk afgewerkte teak van Gloster, deze worden aangevuld met all-weather kussens in verschillende stoffen voor de zitmeubelen en de ligstoelen. Een bijpassende teakhouten salontafel of bijzettafel maken deze tijdloze collectie compleet.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart