MENU

MENU

Menu's Phare-lamp, ontworpen door Stanislaw Czarnocki, is een draadloze, gemakkelijk draagbare tafellamp waarvan het geometrische ontwerp een bolvormige diffuser en een diagonale metalen voet combineert. De ingebouwde LED-eenheid van de Phare-lamp wordt gevoed door een oplaadbare batterij, die zorgt voor een soepel licht dat door de ondoorzichtige kap diffundeert.

De lamp is oorspronkelijk ontworpen voor het appartement nr. 50 in Le Corbusier's 'Cité Radieuse' in Marseille, en het ontwerp weerspiegelt de innovatieve houding van Marseille's mijlpaal van moderne architectuur. De lichtgewicht en veelzijdige Phare-lamp kan vrij in huis worden geplaatst of opgehangen, en bij droog weer ook naar de tuin worden gebracht.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart