Royal Botania

Royal Botania

Sommigen zeggen dat het QT-assortiment zijn naam krijgt omdat de items er 'schattig' uitzien. Anderen hebben gesuggereerd dat deze is omdat deze stoelen, ligstoelen en voetsteunen ideaal zijn om 'quality time' uit te geven '. Elk QT-stuk is een oefening in minimalisme. De roestvrijstalen profielen, die nu nu beschikbaar zijn in gecoat zwart roestvrij staal (en in gecoat wit of parelgrijs op aanvraag, zien er ongelooflijk slank uit. Tegelijkertijd, wanneer u Ga zitten of liggen, je voelt je ongelooflijk veilig en comfortabel. Dit komt omdat elk item is ontworpen om een niveau van kracht en stabiliteit te bieden die zijn lichte gewicht en slanke constructie tart. Bovendien is alle QT-stoelen. en ligstoelen zijn stapelbaar. Geen wonder, dus veel Royal Botania-klanten zijn 'vrij' met hen '.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart