Royal Botania

Royal Botania

Vorig jaar introduceerde Royal Botania de Calypso 55-tafelstoel. Zij waren zo enthousiast over alles wat de Calypso te bieden had, dat ze besloten om nog een stapje verder te gaan. Ook dit jaar lanceren ze een volledig nieuwe Calypso Lounge.

De reeks bestaat uit teakhouten frames in drie maten: een vierkante van 72 cm x 72 cm, een dubbele, en een andere die drie keer zo lang is. Op elk van die elementen kunnen L- of U-vormige rugleuningen worden gemonteerd.

De rugleuningen zijn er ook in drie maten, én met de keuze voor de gestoffeerde of de geweven versie. Met een groot arsenaal aan stoffen, zijn de kleurencombinaties eindeloos. Met een extra set aan covers, kan u uw outdoorlounge aanpassen aan de kleuren van het seizoen, uw gevoel of zelfs uw kleding.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart