Menu Afteroom Kapstok Small

Menu Afteroom Kapstok Small

De Menu Afteroom Kapstok Small is een ontwerp van Afteroom Studio. Het simplistische design siert blanke wanden, maar biedt daarnaast plek voor uw jassen, tassen en andere alledaagse spullen. De kapstok maakt zichtbaar deel uit van de prachtige Afteroom familie. Zo worden ronde vormen herhaalt en vormt eenvoud het uitgangspunt. Bij het ontwerp is een ranke staaf van zink aan weerszijden voorzien van een ophangelement, in de vorm van een cirkel. Kies voor een Afteroom met een volledig zwarte poedercoating of ga voor de Afteroom waarbij de kleinste haak is verguld met messing. Beide varianten hebben – horizontaal – een hoogte van 4 centimeter, een breedte van 21 centimeter en een diepte van 7.4 centimeter. Met behulp van verborgen schroeven kunt u het ontwerp bovendien eenvoudig aan de muur bevestigen. Tip: het design komt zowel horizontaal als verticaal, maar ook in combinatie met meerdere Afterooms prachtig tot zijn recht. Bent u op zoek naar een grotere kapstok? Bekijk dan eens de originele Afteroom Kapstok. Deze is uitgerust met 6 haken.

De Afteroom Kapstok Small is een ontwerp van het Deense Menu. Dit Noordse designlabel werkt samen met vooruitstrevende designers om design van hoge kwaliteit te produceren met een herkenbare Scandinavische look. Het label is constant op zoek naar innovatieve productiemogelijkheden in ontwikkelingslanden. Een plek waar lokale fabrieken hoge kwaliteit kunnen bieden en waar de mensen tegelijkertijd kunnen genieten van betere economische omstandigheden.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart