DEDON RILLY Cocoon Stoel

DEDON RILLY Cocoon Stoel

De DEDON RILLY Cocoon Stoel is een ontwerp van GamFratesi en behoort tot de grafische RILLY serie. De veelzijdige serie biedt een frisse kijk op het erfgoed van outdoor meubelen van DEDON en laat zich kenmerken door zachte verticaal gespannen draden, die de traditionele weeftechnieken hebben vervangen. Deze speelse vorm van weven creëert een semi-transparant uiterlijk met een hoog grafisch gehalte en geeft de designs uit deze serie een speels en gastvrij karakter, dat extra wordt versterkt door de vloeiende en zachte lijnen. Dit zachte lijnenwerk is ook terug te vinden in de geweven kap van de RILLY Cocoon stoel, die samen met de zachte kussens een gevoel van geborgenheid en comfort biedt. Schuif de bijbehorende RILLY Voetenbank aan het voeteinde van de RILLY Cocoon stoel en kom heerlijk tot rust na een drukke dag.

Het luchtige uiterlijk van de RILLY Cocoon stoel wordt gecreëerd door de grafisch geweven ‘Fiber’ draden. Dit materiaal beschikt over een bijzonder zachte tactiele ervaring, is duurzaam en doorstaat weer en wind. De geweven zitting en kap worden moeiteloos gedragen door een aluminium frame dat is voorzien van een poedercoating in de kleur ‘Black Pepper’.

De direct bestelbare uitvoeringen worden geleverd met een kussenset, voorzien van de stoffering ‘Natura Acrylic Taupe’ uit prijscategorie A. Deze zomerachtige acryl stof voelt lichtelijk als katoen aan, wat heerlijk comfortabel zit. De kussenset van de RILLY Cocoon stoel is ook verkrijgbaar in meerdere stofferingen, hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart