Royal Botania ORAGANIX LOUNGE + BUTLERS SIDE TABLES

Royal Botania ORAGANIX LOUNGE + BUTLERS SIDE TABLES

De meeste organische vormen zijn ofwel gebogen ofwel rond en om de natuurlijke schering en inslag van rechte lijnen te eren, heeft Royal Botania deze geheel nieuwe Organix-loungecollectie ontworpen. Geïnspireerd door de natuur zelf, is de Organix collectie prachtig, zowel in een natuurlijke omgeving als in contrast met de minimalistische architectuur.

Rugleuningkussens zijn er in drie verschillende rondingen, passend bij de niervormige elementen, en kunnen naar wens eenvoudig aan de aluminium voetjes worden bevestigd. Hierdoor zijn de indelingsmogelijkheden eindeloos, net als de kleurencombinaties van de stoffen en keramische bovenbladen, zodat u uw Organix-lounge set kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart