Kristalia Mustache

Kristalia Mustache

Ontworpen door Patrick Norguet, ontlenen de gestoffeerde artikelen van Tuile hun naam aan de vorm van de rugleuning en armleuningen die doen denken aan het gelijknamige Franse koekje. De collectie omvat: een 2-zitsbank, een 3-zitsbank en een fauteuil. De stijl roept huiselijke sferen op, maar ze zijn gemaakt van materialen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het frame is gemaakt van stevig metaal met anti-corrosiebehandeling en poedercoating. Comfort is gegarandeerd met een zachte vulling van polyurethaanschuim, met een metalen inzetstuk en riemen, ingesloten in een waterdichte hoes. De bekleding is gemaakt van Sunbrella® stof: vlekbestendig, ademend, bestand tegen UV-stralen en waterafstotend.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart