Interior by Cornelis, maak binnen buitengewoon

Interior by Cornelis, maak binnen buitengewoon

Zit interieur in onze genen? Je zou het bijna denken. Want inmiddels is ook de derde generatie Cornelis in ons familiebedrijf gestapt. En dat is goed nieuws voor jou. Onze familiewaarden bepalen immers onze service. Correct handelen, duurzaam ondernemerschap en eerlijk advies zijn al meer dan 40 jaar onze leidraad. Ze zijn de kern van ons charter, het Cornelis-charter.

Uiteraard mag je daar ook een passie voor vormgeving en interieur aan toevoegen. Een aangeboren instinct voor al wat mooi is, verzekert je de mooiste collecties in onze showrooms.  En daarbij staan we garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast staan wij altijd klaar met interieuradvies op maat. Spreek één van onze Cornelis-adviseurs aan in de showroom. Ze zetten je graag op weg naar een stijlvol interieur. Of het nu gaat om een accent in je woning, een kleine verandering of een complete herinrichting. Onze gemotiveerde interieurontwerpers staan voor je klaar.

Ik nodig je dan ook uit om onze showrooms te bezoeken. Iedereen die bij ons over de vloer komt, heten we graag welkom in de familie.

WOONWINKEL

Nieuwpoortsesteenweg 250/254,
8400 Oostende +32 (0)59 34 22 22

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart