Binnenkijken in ONE BAELSKAAI nieuwe eyecatcher op de Oosteroever in Oostende

Binnenkijken in ONE BAELSKAAI nieuwe eyecatcher op de Oosteroever in Oostende

Versluys Groep Building since 1908 Aan de Belgische kust is Versluys Groep reeds meer dan 111 jaar (sinds 1908) een vaste waarde in het landschap. Met een referentielijst van meer dan 770 gerealiseerde iconische gebouwen is Versluys Groep uitgegroeid tot de meest toonaangevende projectontwikkelaar van België. Momenteel bouwt en ontwikkelt Versluys een volledig nieuwe stadswijk op de Oosteroever in Oostende ter hoogte van de historische havendokken vlakbij de zee en duinen. Naast de ontwikkeling van het prestigieuze ‘One Baelskaai’ op de Oosteroever in Oostende is de groep momenteel actief in een 15-tal lopende projecten verspreid over België en Nederland met verschillende Landmark gebouwen zoals ‘Ensor Tower’ in Oostende, ‘One Carlton’ in Knokke-Zoute en ‘de Blanke Top – The Residence’ in Cadzand-Bad (Nederland).

Oosteroever, Oostende

Geen enkele andere locatie aan de Belgische kust beschikt over de vele unieke troeven van de Oosteroeversite. Oosteroever is een nieuw trendy stadsdeel in de historische haven van Oostende omgeven door water en natuur en dit op een boogscheut van het centrum van Oostende.

Een uitgesproken maritieme locatie met adembenemende uitzichten op de zee, de haven, het strand, de beschermde duinengordel en de toekomstige jachthaven aan het Vuurtorendok. Oosteroever staat garant voor een nieuwe manier van wonen aan zee. Deze trendy stadswijk omvat een perfecte symbiose waarbij beeldbepalende architectuur naadloos wordt verweven met het prachtige omliggende natuurlandschap.

One Baelskaai

Superieur en hoogstaand wooncomfort op een absolute toplocatie aan zee One Baelskaai bevindt zich op de kop van de nieuw heraangelegde Hendrik Baelskaai. Door deze unieke premium- locatie garandeert deze landmark de vele voordelen van de Oosteroeversite. Alle appartementen genieten immers, afhankelijk van hun oriëntatie, van adembenemende uitzichten op de zee, stad, haven, toekomstige niewe jachthaven en de bekende Oosteroeverduinen.

Iconische architectuur

Award winning ‘Binst Architects’ incorporeert met dit beeldbepalende project het uitgesproken nautisch karakter van de Oosteroeversite. De stijl- volle glooiingen van de terrasbanden refereren naar de golvende duinen en zee en belijnen het gebouw op een elegante manier waarbij de doorlopende glazen balustrades licht, lucht en water weerspiegelen. Dank- zij deze golvende terrassen en expressieve terrasboorden zijn alle woonunits voorzien van royale terrassen.

Unieke duplex appartementen

Verscheidene exclusieve duplex appar- tementen nestelen zich in One Baelskaai op prominente posities waardoor een boeiende compositie ontstaat qua gevelindeling. Een natuurlijke materiaaltint met zandkleurige en donkerbronzen accenten in combinatie met een strakke detaillering resulteert in een uitzonderlijk hoogstaand project met een warme, klassevolle en internationale uitstraling. Met One Baelskaai op de Oosteroever in Oostende geniet u van Landmark Living in de letterlijke betekenis van het woord.

Quality attracts quality

Het enorme succes van de Oosteroeversite ligt hem in een unieke combinatie van factoren. Vanaf dag één heeft Versluys Groep resoluut ingezet op kwaliteit. Kwaliteit die zich in zowel de iconische architectuur van de gebouwen weerspiegelt als in het ongekende wooncomfort en de bijhorende hoogstaande afwerkingsgraad van de appartementen. Elk appar- tement geniet een zeer hoogstaande afwerkingsgraad en beschikt over één of meerdere, veelal zuid gerichte, living-outdoor terrassen. Wonen, werken en leven op Oosteroever met zijn nieuwe iconische gebouwen die naadloos verweven zijn met de groene en maritieme omgeving wordt een unieke belevenis.

Versluys-Signature

De veelomvattende en bijzonder kwali- tatieve ‘Versluys Signature’ afwerkingsgraad met hoogwaardig samengesteld parket met massieve toplaag of grootformaatvloeren, luxe sanitair, designkeukens met composiet werkblad en andere exclusieve materialen zorgen voor een heerlijk en exclusief comfortgevoel. Deze uitzonderlijke hoge afwerking in samenspel met uw panoramisch uitzicht biedt u puur woonplezier met een onovertroffen vakantiegevoel. De high-end afwerkingsgraad die gehanteerd wordt, zorgt ervoor dat uw investering optimaal kan renderen. De focus op premium locaties maakt van Versluys Groep de nr. 1 in absolute toplocaties aan zee en dit voor eigenaars die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Versluys Groep biedt u via de optionele ‘Personal afwerking’ de mogelijkheid om uw ideaal woonbeeld te realiseren met uitzonderlijke woonconcepten die het maximum halen uit de beschikbare ruimte en optimaal inspelen op uw wensen.

Aan de elegante afwerking van een superieur appartement herkent u de hand van de meester. Uw woongevoel hangt immers af van details. Het eindresultaat moet een uniek totaalinterieur zijn dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke levensstijl en behoeften.

Grote raampartijen en brede riante terrassen garanderen een maximale lichtinval, een onovertroffen ruimtegevoel en een adembenemend panoramisch uitzicht

ONE BAELSKAAI the grand experience of unlimited luxury

Versluys Groep zorgt ervoor dat u optimaal kan genieten van hedendaagse technologie zodat u het comfort ervaart dat u verdient. Sommige items zijn niet direct zichtbaar: hoogstaande thermische- en geluidsisolatie maken dat er geen storende factoren zijn die uw privacy beknotten. Zichtbare facetten zoals ergonomische schakelaars, doucheregensproeier en andere designelementen zorgen ervoor dat luxe een evidentie wordt. De designkeukens zijn volledig uitgerust met hoogwaardige elektrische inbouwtoestellen en hebben een ongekende kwalitatieve en duurzame afwerkingsgraad.

Alle materialen zijn eerste keus en waarborgen de stevigheid en de klassevolle uitstraling van de ruimte. Het tot de verbeelding sprekende One Baelskaai woonproject is door zijn beeldbepalende architectuur en hoogstaande afwerkingsgraad het ultieme visitekaartje van de Oosteroeversite. Elk appartement staat voor een exclusieve grandeur met een onovertroffen gevoel van ruimte en licht. Een uitzonderlijk samengaan van luxe, comfort en een superieure locatie zijn de ideale setting voor onvergetelijke momenten aan zee.

One Baelskaai omvat 78 ruime woon- appartementen inclusief enkele duplexen buiten categorie. Alle appartementen beschikken over uitzonderlijk hoge plafonds met grote raampartijen. Met een overwegend zuidgerichte oriëntatie baadt elk appartement in het licht waardoor een exceptioneel gevoel van openheid en ruimte ontstaat.


Info & verkoop Versluys Groep Hendrik Baelskaai 12A 8400 Oostende T 059 51 11 15 WWW.ONEBAELSKAAI.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart