Zeker Wonen

Zeker Wonen

Bouwt samen met u aan uw toekomst.

Antoni Gaudí vond dat architectuur moet voldoen aan de noden van de bewoners. Zeker Wonen koestert dezelfde ambitie. Maar er is meer. Want wonen moet ook beantwoorden aan huidige en toekomstige eisen. En dat in de breedste zin van het woord. Vandaag staat duurzame ontwikkeling volop in de kijker. Het gebruik van hedendaagse technieken, in combinatie met een eigenzinnige stijl, geeft een meerwaarde aan architectuur.

Voor Zeker Wonen is ‘bouwen aan uw toekomst’ geen holle slogan

Bij de realisatie van uw bouwplannen staan wij klaar om u te begeleiden en te adviseren. Architectuur, comfort, duurzaamheid, een laag energiepeil, zelfs energieneutraal bouwen vormen de hoekstenen van onze aanpak en geven de toekomstige bewoners een totaalbeleving van hun woning in de omgeving. 

Project "Kei"

Meer dan 35 jaar ervaring

Als algemeen aannemer leggen we ons toe op de ontwikkeling van eigen woningen en appartementen. Daarnaast kunnen we bogen op vele decennia – sinds 1979 – ervaring met de nieuwbouw en de renovatie van woningen. We houden daarbij rekening met alle denkbare eisen van de bouwheer. Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar kleinschalige woonprojecten, verkavelingen en appartementen. Ook hier stellen we meerwaarde voorop. Enerzijds voor de grondeigenaars waar we streven naar optimaal rendement. Anderzijds proberen we voor de toekomstige kopers op alle vlakken de principes van duurzame ontwikkeling te realiseren.
Bent u zelf in het bezit van (verkavelbare) grond of een woning die rijp is voor de sloop? Neem dan contact op met ons en wij bespreken samen de mogelijkheden.

Hebt u plannen voor een nieuwbouw of verbouwing? Bent u geïnteresseerd in een van onze koopprojecten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan uw toekomst!


Zeker Wonen

Antwerpsesteenweg 897/A
9041 Oostakker
Tel: +32 (0)9 355.56.64
Fax: +32 (0)9 355.59.53
E-mail: info@zekerwonen.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart