Penthouse met ruim terras, gelegen aan de Kouter Gent.

Penthouse met ruim terras, gelegen aan de Kouter Gent.

De kouter in Gent, een wereldberoemd plein in Vlaanderen ! Omringd door statige 19de-eeuwse gebouwen, gezegend met een smeedijzeren kiosk van waarop een muziekkapel aangename muziek verspreidt over de zondagse bloemenmarkt. De bekende Blauwe Kiosk werd omgetoverd tot een aperitief-bar waar de Gentenaar kan genieten van een glaasje Cava met een paar oesters in de lentezon. De Kouter is omringd door restaurants, winkels, shoppingstreets en zelfs een versmarkt.

Dit ruime recente penthouse ligt aan de rustige achterkant, genietend van het zicht op de Leie, zonder het geroezemoes van de stad te moeten aanhoren. Grote raampartijen zorgen voor veel aangenaam lichtinval. Het 30m² groot terras nodigt uit tot aangename aperitieven en etentjes.

Binnenin is het één en al hedendaags comfort : inkomhal met vestiairekast en gastentoilet, een ruime living, parket,een luxueuze ingerichte keuken met aanpalende ingewerkte berging/wasplaats, slaapkamer met aanpalende badkamer voorzien van dubbele wastafel, een douchekamer met massage-douche en wastafel. Apart toilet.

In de kelderverdieping is er een berging.

Optie : 2 parkeerplaatsen aan 60.000 €/stuk

LIGGING: TOP: de toegang tot het gebouw is de statige poort van de vroegere Generale Bank  in de hoek van de Kouter. Winkels, theater, terrasjes, openbaar vervoer, scholen… alles ligt in de onmiddellijke nabijheid.

Woongebied. Geen voorkooprecht RO aanwezig. Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Verkavelingsvergunning. Bouwvergunning. Geen overstromingsgevoelig gebied. Bodemattest 11/06/2019.

EPC : 181 kWh/m²/jaar. Certificaatnummer 20190619-0002170954-RES-1, dd 19/06/2019


Gerniers Properties & Residences
Borrestraat 12
9070 Destelbergen

Tel: 0475/43.04.43
info@immo-gerniers.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart