Huis onder de notelaar

Huis onder de notelaar

Dé woonwinkel voor al uw accessoires, meubels en persoonlijk advies.

Voor een karaktervol interieur en exterieur

Snuister gezellig rond in onze winkel, huis en tuin. ontdek er al uw favoriete merken. &Tradition – Brokis – Hay – Muuto – Ferm Living – Limited Edition – Indera – Moome – String – Menu – Woud – Saba

Indoor

Op zoek naar een nieuwe zetel waar je je in kunt ploffen? Of eerder nood aan een leuk bureaulampje om bij te werken? Of zijn die eetkamerstoelen eindelijk aan vervanging toe? Voor de kleinste (bij)zaken tot de grootste meubels zit je hier goed. Letterlijk! Test onze zetels en stoelen gerust uit in onze uitgebreide showroom en laat je oog vallen op ander interieurlekkers zoals tafels, kasten en tapijten. Of wat dacht je van alle accessoires die ideaal zijn om als cadeautje te geven – aan iemand anders of jij zelf? Kom langs, snuif de sfeer op en wees welkom!

Outdoor

Uitgekeken op je terras of wil je genieten van lange zomeravonden in een nieuwe lounge-setting? Ons uitgebreid outdoor-aanbod biedt sowieso soelaas. Ontdek tal van meubels in onze eigen tuin en laat je verrassen door hippe eye-catchers en comfortabele zetels. Ook al is onze Magali altijd het zonnetje in huis, voor het mooie weer kunnen we helaas niet altijd zorgen. Maar voor de mooie meubels? Dat wel. Kom langs en doe inspiratie op!

Donderdag, Vrijdag & Zaterdag 10u00 – 18u00

Maandag & Dinsdag Op afspraak

Adres

Stationsstraat 10 9070 Destelbergen

Bel gerust! 09 372 99 59

Stuur ons een mailtje welkom@huisonderdenotelaar.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart