Tribù – The art of leisure

Tribù – The art of leisure

Tribù betekent in het Italiaans volksstam, het is echter helemaal geen Italiaans bedrijf, het is Belgische trots. Hoewel ze wat betreft design en keuze van topontwerp(st) ers heel wat schatplichtig zijn aan Italië, drukken ze toch hun eigen stempel op de tuinmeubelen die ze ontwerpen. Duurzaamheid is er één van.

De Belgische tuinmeubelontwerper bestaat al ruim vijftig jaar maar is zijn weg naar de top pas aan het einde van de jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen. Dankzij Tribù’s niet aflatende zoektocht naar technische perfectie en innovatieve materialen, behoort het nu tot de wereldtop en voert het uit naar meer dan vijftig landen! Onder meer deze (nieuwe) collecties exporteert Tribù

Eén Tribù meubel is goed voor decennia aan buitenplezier! De armstoelen, lage stoelen, loungestoelen en tweezitsbanken van Elio onderscheiden zich door hun subtiel silhouet dat naar binnen glooit en zo een knus plekje maakt om heerlijk te cocoonen. De meubelen hebben een frame uit natuurlijk teak en een (hand)geweven tricord zitting.

De Natal Alu Sofa bestaat uit een slim contrast tussen het subtiele frame en de gebogen armleuningen enerzijds en het volumineuze van de kussens die gedragen worden door brede banden in textileen. De Natal Alu Sofa is een unieke outdoor sofa waarvan zelfs de kussens mogen blijven liggen in de regen door hun dubbele waterdichtheid.

Mood staat gelijk aan instant sfeer en charme op uw terras of tuin door het luchtige en speelse design afgewisseld met het warme karakter van het teak onderstel en vlechtwerk. Mood is een meubellijn die makkelijk combineert en tot wasdom komt op elke plek.

T-Table heeft een tafelblad uit geglazuurd lavasteen die van nature een uniek patroon vertoont door de onvolkomenheden die in de lavasteen aanwezig en zichtbaar zijn. T-Table is het klassieke schoonheidsideaal en de perfecte verhoudingen met een twist. Het blad is dan nog eens bestand tegen hitte, water, vorst, zon en vlekken.

Kies naar hartenlust tussen verticaal relaxen en horizontaal loungen met de Senja collectie van Tribù. Maak een eiland van comfort door driezitsmodules te alterneren met een sofa voor twee personen. Zelfs een enkele zetel is mogelijk. Senja is niet compleet zonder zijn bijzettafeltjes van teak of geglazuurde lavasteen. Die kan je naadloos integreren in het ontwerp van je Senjameubel. De brede zachtgevulde kussens komen in twee zitdieptes waar je heerlijk kunt in wegzakken. Kies uit meer dan 130 stoffen die je Senjasofa zijn kenmerkende ‘look and feel’ gaat geven. Het aluminium frame met poedercoating is aanpasbaar naar de kleuren linen of wengé, de poten in teak of bijpassend aluminium.

Rechts van de kerk Pastoriestraat 3 9800 Meigem 0475/53 53 99 info@rechtsvandekerk.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart