Bostoen

Bostoen

Ons verhaal

Thuiskomen, da's bostoen

“Rentrer chez soi", de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. En zo verwoorden ze precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken? “Door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden met passie en respect voor mens en milieu." Of het nu een projectwoning of een appartement is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven.

Een thuis waar verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Dat ene nest dat helemaal in het teken staat van jouw behoeftes en dromen. Een bron van jeugdherinneringen: jouw eigen kamer, de keuken die je omarmt met de geur van nostalgie, … Zeg maar: een echte thuis van liefde, rust en geluk.

Astene BegijnHof Beekstraat 88, Astene

Al meer dan 45 jaar zijn passie en wendbaar en waardegedreven ondernemen de leidraad in ons familiebedrijf. Door de steeds veranderende wereld zijn onze uitdagingen bovendien niet min. Ze brengen maatschappelijke evoluties op gang die een aanzienlijke impact hebben op gezondheid, energie, huisvesting, veiligheid en mobiliteit. Ook voor onze partners en medewerkers koesteren we een persoonlijke en professionele sfeer zodat ze zinvol meerwaarde kunnen leveren en met “goesting" komen werken. Verbondenheid, waardering en bezieling staan centraal. Wij vormen een gemeenschap van flexibel en gedreven medewerkers die stuk voor stuk hun verantwoordelijkheid opnemen voor de volgende generaties.

Francis Bostoen wou reeds in 1973 huizen bouwen voor iedereen. Meer dan 45 jaar later keren we terug naar de essentie, naar de oorspronkelijke gedachte, mits één kleine nuance. We bouwen niet zomaar een huis maar een thuis. We plaatsen de “T" vóór het huis omdat iedereen op zoek is naar die ene plek waar het puurste geluk kiemt: “Thuiskomen".

Wonen, bouwen, samenwerken en met goesting werken bij Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen.

Niel DeParel Matenstraat, Niel

Waarom kiezen voor bostoen en Jumatt?

Wij bouwen niet zomaar huizen, wij realiseren jouw thuis.

Wat kan je van Bostoen en Jumatt verwachten?
Voor onze woonprojecten kiezen of in onze appartementen stappen. Of met jumatt een woning in Wallonië bouwen. Bij Bostoen group bouwen we niet zomaar huizen, wij creëren jouw thuis. En dat doen we via deze 7 engagementen.

1. Meer dan 45 jaar passie
Als familiebedrijf met meer dan 45 jaar geschiedenis en bouwexpertise in de nieuwste technieken, creëert Bostoen jouw kwalitatieve thuis.

2. Gerust
Een zorgeloze beleving tijdens het bouwproces, daar staat elke gedreven Bostoenmedewerker voor garant.

3. Persoonlijke begeleiding
Vanaf het eerste contact begeleiden wij je persoonlijk en transparant doorheen het hele traject.

4. Inspiratie
Onze interieurspecialisten ontvangen je en begeleiden je bij het maken van de keuzes die van jouw huis jouw thuis maken of tonen je de reeds gekozen materialen, dankzij onze unieke VR-tool!

5. Bewust
We handelen met respect voor mens en milieu: materialen, energie,… Kortom, welzijn voor iedereen.

6. Zekerheid
Geen verrassingen: wij komen de overeengekomen prijs, afgesproken termijn en verwachte kwaliteit na.

7. Streven naar verbetering
Enthousiaste en tevreden klanten daar streven we naar. Dat meten we, daar leren we uit en we verbeteren constant onze aanpak.

Je kan steeds één van onze kijkwoningen bezoeken tijdens onze opendeurdagen of op afspraak. Zo ontdek je zelf de vele voordelen van energievriendelijk wonen!

Thuiskomen, da's bostoen.
Thuiskomen, da's Jumatt.

Wat is sleutel-op-de-deur bouwen bij Bostoen?

Sleutel-op-de-deur bouwen betekent bij Bostoen zorgeloos bouwen, van nul tot een volledig afgewerkte woning. Wij nemen het hele bouwproces op ons, van de administratieve voorbereiding en nodige vergunningen tot de afwerking en oplevering.

Scheldewindeke Bolderik Boterbloemstraat en klaproosstraat, Scheldewindeke

Sleutel-op-de-deur biedt jou een aantal grote voordelen

  • Volledige zorgeloze begeleiding. Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar verschillende aannemers. Je wordt volledig begeleid door onze ervaren bouwadviseurs en tijdens de bouw op de hoogte gehouden dankzij het nauwe contact met de werfleider. Alle werken sluiten naadloos op elkaar aan. Het grote voordeel van sleutel-op-de-deur is dat je je van de praktische kant van het verhaal weinig tot niets hoeft aan te trekken.
  • Geen verrassingen. De prijs ligt vast bij ondertekening van het contract. Je zal dus niet verrast worden door onverwachte meerkosten. Alles staat duidelijk opgelijst in het vooraf besproken lastenboek.
  • Budgetvriendelijk. Doordat we jaarlijks 200 woningen opleveren kunnen we voordeligere materiaalprijzen onderhandelen. Hierdoor kunnen we jou een interessantere prijs aanbieden dan wanneer jij zelf zou langsgaan bij verschillende aannemers.
  • Meer dan 45 jaar ervaring. Doordat je kiest voor Bostoen kan je rekenen op meer dan 45 jaar ervaring en dat vertaalt zich in kwaliteit. Wij staan garant voor ervaren vakmannen, je kan rekenen op professioneel advies en we delen onze kennis over de nieuwste bouwtrends met jou.

Alles is mogelijk. Wil je instappen in de funderingsfase of kies je liever voor een instapklare afgewerkte woning? Geen probleem!

Je kan al eens proeven van onze manier van bouwen door langs te gaan in één van onze kijkwoningen en kijkappartementen. Je maakt er kennis met onze afwerking en kan de vele voordelen ontdekken van energievriendelijk bouwen.

We bieden je een ruim aanbod. Neem een kijkje in onze woonprojecten met sleutel-op-de-deur woningen of in onze residenties met sleutel-op-de-deur appartementen.


BOUW FRANCIS BOSTOEN

Hoofdkantoor

Amelia Earhartlaan 19 bus 301
9051 Sint-Denijs-Westrem
09 216 16 16

info@bostoen.be
BTW BE 0413.059.454
Routebeschrijving

JUMATT

Rue Bourie 22
5300 Andenne
085 82 33 33
contact@jumatt.be
BTW BE 0418.167.790
Routebeschrijving

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart