Vamoz Marbella

Vamoz Marbella

VAMOZ – DE FAVORIETE MAKELAAR VAN VLAAMSE LEVENSGENIETERS IN MARBELLA

Villa Imare: unieke nieuwbouw eerstelijns zee villa op de New Golden Mile

Vamoz is reeds vele jaren gekend als lokale en betrouwbare immo makelaar gespecialiseerd in de regio Marbella.

Door onze constante aanwezigheid in Marbella, is Vamoz op de hoogte van de interessantste vastgoedmogelijkheden en opportuniteiten. Door onze jarenlange, nauwe contacten met de promotoren hier ter plaatse, wordt Vamoz ook steeds als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe projecten, waardoor onze klanten kunnen genieten van de goedkoopste pre-launch prijzen en keuze uit de beste units.

VAMOZ BUNDELT KRACHTEN MET PARTNERKANTOREN IN ELKE VLAAMSE PROVINCIE!

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Vamoz een nauwe samenwerking aangegaan met gerenommeerde BIV-geregistreerde vastgoedkantoren in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Met al uw vragen voor, tijdens en na de aankoop van uw droomwoning aan de Costa del Sol, kan u vanaf nu dus zowel rechtstreeks bij het Vamoz-team in Marbella terecht als bij 1 van onze partners. Samen staan wij u bij doorheen het volledige koopproces.

Neem contact met ons op en wij geven u met veel plezier de contactgegevens van het Vamoz-partnerkantoor in uw buurt. Wij zetten samen met veel plezier onze schouders mee onder uw zoektocht!

Ikkil Bay: kleinschalig uniek luxe eerstelijns strand complex in Estepona

WIE ZIJN WE?

Vamoz verkoopt vastgoed in en rond het mondaine Marbella. En dit aan levensgenieters uit Vlaanderen. Mensen zoals u en ik, die behalve in vastgoed ook in zichzelf willen investeren.

Het aanbod is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met een betrouwbare partner.

Vamoz kent de markt, haar wetten en haar regels. Wij laten niets aan het toeval over, analyseren elk dossier met noordelijke nuchterheid. En als we samen met u rond de tafel zitten, spreken we – letterlijk en figuurlijk – uw taal.

Vista Lago: 18 design villa’s met uitzonderlijk zeezicht in Nueva Andalucia

WAT BETEKENT VAMOZ?

VAMOZ! Het betekent ‘komaan’ en het klinkt als ‘leef nu!’
En we schrijven het heel eigenzinnig met een z. De z van ‘alle dagen zondag’. Want zo voelt het leven in het altijd zonnige Andalusië aan.

Sanctuary Villas: kleinschalig eerstelijns golf villaproject in El Campanario

VAMOZ – MEER DAN EEN VASTGOEDMAKELAAR OF IMMOKANTOOR

Maar er is meer. Uit eigen ervaring weten we dat het voor nieuwkomers niet makkelijk is om een lokale vriendenkring op te bouwen. Met de Vamoz club doen we daar wat aan. Bekijk het gerust als een serviceclub voor levensgenieters. Een club waar u als Vamoz-klant natuurlijk meteen lid van wordt.

Soul Marbella Sunset: spectaculair project aan de golfbaan Santa Clara

WAAROM KIEZEN VOOR VAMOZ?

Enkele andere slimme redenen waarom klanten kiezen voor Vamoz.

– Marbella specialist

Vamoz is reeds vele jaren actief als lokale immo makelaar in Marbella en heeft steeds als eerste toegang tot de beste panden.

– Kostenloos

Onze professionele begeleiding tijdens uw zoektocht aan de Costa del Sol kost u als koper helemaal niets.

– Tijdsbesparend

Door onze grondige kennis van de immo markt vermijdt u tijdsverlies & frustraties.

Alexia Life: nieuwe zuidgerichte penthouses met zeezicht in Estepona

– Vamoz club voor levensgenieters

Als Vamoz-klant wordt u lid van de exclusieve Vamoz Club, een Vlaamse serviceclub voor levensgenieters.

Nieuwsgierig? Aarzel niet, contacteer ons vandaag nog. VAMOZ – LEEF NU!


BEL ONS

  • +32 3 500 00 10
  • +34 664 102 043

E-MAIL ONS

Stuur een e-mail naar info@vamozmarbella.com of contacteer ons via het contactformulier

OF WIJ BELLEN U

Heeft u liever dat wij u opbellen? Laat uw nummer achter en wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk op een moment dat het u past. Bel me terug >

STUUR EEN VASTGOEDVRAAG

Geen tijd of goesting om zelf te zoeken? Of kan u de juiste woning niet vinden? Geen probleem, stuur ons de ingevulde vragenlijst toe en wij helpen u met veel plezier bij uw zoektocht.

Vastgoedaanvraag versturen

GOUDEN TIP

Download onze slimme aankoopgids IT'S ALL ABOUT THE MONEY en ontdek hoe Vamoz u kan helpen. Onze aankoopgids geeft u informatie over de slimste aanpak van uw zoektocht, over de kosten bij en na aankoop, over de valkuilen en “achter de schermen” informatie over de werking van het makelaarssysteem aan de Costa del Sol. U heeft de wens, Vamoz de expertise en het plan. Zo vinden we samen uw droomhuis!

VAMOZ MARBELLA SL
Calle de los Helechos 72
29660 Marbella

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart