Vastgoedgroep Degroote

Vastgoedgroep Degroote

De kracht van een familiaal bedrijf

Vastgoedgroep Degroote is een 100% familiaal bedrijf waardoor de beslissingslijnen kort en krachtig zijn.

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en de onvoorwaardelijke inzet van 200 bekwame medewerkers is Vastgoedgroep Degroote uitgegroeid tot dé referentie aan de middenkust.

Vastgoedgroep Degroote is een puur familiebedrijf zonder externe bestuurders of investeerders, waardoor de eigen waarden en overtuigingen onbelemmerd kunnen gerealiseerd worden. De gedrevenheid waarmee oprichter Xavier Degroote zijn eigen droom waarmaakte, wordt mee ondersteund door zijn echtgenote Hilde en door hun zonen Pieter, David en Jan.

De familiale spirit en de sfeer van hard en doelgericht werken, straalt ook af op de ruim 200 enthousiaste en vakkundige medewerkers en op de talloze onderaannemers. De communicatiekanalen zijn er kort en direct en ook met potentiële kopers wordt er van mens tot mens gesproken. Open, eerlijk, duidelijk en zonder overbodige poespas. De familiale structuur heeft alvast geleid tot een alert bedrijf, maar dan één met grote slagkracht en met een scherp oog voor wat er leeft in de vastgoedmarkt aan de Middenkust.

SKY Tower One

Vastgoedgroep Degroote

Een doordachte maar eenvoudige groepsstructuur geeft alle stakeholders de nodige transparantie.

Deze transparantie is één van de kernwaarden van de groep en straalt vertrouwen uit naar haar klanten.

Vastgoedgroep Degroote werkt niet met externe aandeelhouders. Alle bedrijven zijn voor 100% in handen van de familie Degroote.

Vastgoedgroep Degroote telt een 200-tal voltijdse medewerkers. Onder een overkoepelende holding, PPD (Project Planning Degroote), bevinden zich 6 bedrijven gerelateerd aan de bouwsector en 4 bedrijven gerelateerd aan de hotelsector.

The Waves – Sea

De 6 bouwgerelateerde vennootschappen bestaan uit 3 bouwondernemingen, 2 grondmaatschappijen en een patrimoniumbedrijf. Tot de 4 vennootschappen gerelateerd aan de hotelsector behoren : Hotel Aragon****, Hotel Oud Huis De Peellaert****, Grand Hotel Casselbergh**** , Hotel Dukes Palace***** Superior en een patrimoniumbedrijf. Deze activiteit is goed voor 330 kamers, 8 appartementen en 125 medewerkers, waardoor de groep als eigenaar en uitbater van 4 topklasse hotels marktleider is in de Brugse hotelsector.

De geconsolideerde omzet van Vastgoedgroep Degroote bedraagt op vandaag meer dan 60 miljoen euro.

Vastgoedgroep Degroote houdt dankzij deze geïntegreerde structuur alle aspecten van het bouw- en vastgoedgebeuren in eigen handen, wat een serieuze meerwaarde voor onze klanten betekent. Op die manier beschikt u tevens over één enkel aanspreekpunt en één enkele eindverantwoordelijke voor de totale realisatie, van bouw tot afwerking en oplevering.

Alle bedrijven van de groep werken daarbij samen als een goed geoliede machine, een sluitende waarborg op een vlot verloop, een stipte oplevering en een uitzonderlijk kwaliteitsniveau van alle projecten die Vastgoedgroep Degroote aanbiedt aan de middenkust met als bakermat Oostende.

Royal Golf Gardens – A

Projectontwikkeling

Vastgoedgroep Degroote is naast projectontwikkelaar en verkoper ook aannemer. Deze unieke combinatie biedt onze klanten de mogelijkheid om doorgedreven aanpassingen op maat te bespreken. In tegenstelling tot een makelaar die eigendommen voor rekening van derden verhuurt en verkoopt, bieden wij enkel onze eigen projecten aan.

Hoekresidentie Hermes

Jaarlijks realiseren we meer dan 180 fonkelnieuwe appartementen. Deze projecten worden allen van A tot Z in eigen beheer, vanaf de aankoop van de grond en het voorontwerp tot en met de oplevering, gerealiseerd.

U kan er van op aan dat we voor u bouwen met dezelfde zorg waarmee we voor onszelf zouden bouwen. Niets wordt daarbij aan het toeval overgelaten en alles staat in het teken van een sublieme woonkwaliteit. In elke fase van het bouwproces houden we een extreem hoge kwaliteitsstandaard aan.


Welkom in onze kantoren

Troonstraat 60 – 8400 Oostende 059 80 91 91 info@vastgoed-degroote.be

Vindictivelaan 21 – 8400 Oostende 059 70 80 90

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart