De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Biopool voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Biopool voor..

Demooistezwembaden.be, hét online platform voor een zwembad, zwemvijver of tuinmeubilair.

Onze partners tonen hun mooiste realisaties. U kan met hen rechtstreeks contact opnemen of een offerte aanvragen voor uw eigen droomproject.

Ocean blue dark overloopzwembad in kleine stadstuin, luxe zwembad tussen speels tegelpatroon

Biopool stond garant voor de aanleg van dit buitengewone overloop zwembad dat bekleed werd met natuursteen. Het beschikt over een hoektrap, een krachtige jetstream en koude LED onderwaterverlichting. De afbouwstukken zijn in inox uitgevoerd. Rond het zwembad werd een speels tegelpatroon geplaatst in blauwe hardsteen. Dit geeft dit buitenzwembad een heel exclusieve look. Het solar metallic automatisch rolluik bestaat uit polycarbonaat lamellen. Het meet 10m x 3m en heeft een diepte van 1,5m. Met deze realisatie bewijst Biopool dat je ook in een kleinere stadstuin kan genieten van je eigen zwembad.

Over Biopool

Kiezen voor de zwembaden of zwemvijvers van Biopool is kiezen voor zwemmen in drinkwaterkwaliteit. We werken bovendien met kwalitatief hoogstaande materialen, maken gebruik van vernieuwende technieken en hechten veel belang aan hoogwaardige esthetiek.

Biopool vloeide voort uit de wereld van tuinarchitectuur en de klassieke zwemvijverbouw. De groeiende vraag naar hybride en chloorvrije zwembaden zette ons ertoe aan om daar met Biopool een specifiek antwoord op te bieden.

Ondertussen is Biopool gespecialiseerd in:

De waterbehandeling bij al onze zwembaden is chloorarm. Ecologisch verantwoord zwemmen is bij ons de standaard. Restwater brengt geen schade toe aan het milieu. Bij een klassieke zwemvijver gebeurt dit door een filter die we vullen met vulkaangesteente en beplanten met aangepaste vijverplanten.

Bij een biozwembad of hybride zwemvijver maken we gebruik van een volautomatisch Bio Plus-systeem. Dat ontsmet het water door de splitsing van watermolecules. Het Bio Plus-systeem behoort tot de nieuwe generatie waterbehandeling en is hét systeem van de toekomst.

Biopool is voornamelijk actief in West-Vlaanderen / Oost-Vlaanderen / Jabbeke-Zedelgem-Brugge / Beernem-Oostkamp-Damme-Knokke / De Haan-Oostende-Nieuwpoort / Torhout en de regio Roeselare.

We werken nauw samen met de architect, tuinarchitect of tuinaannemer van uw woning en tuin. Op die manier creëren we een mooi evenwicht tussen de waterpartij, de tuin en de woning. Voor het onderhoud van uw installatie beschikken we over geschoolde technici die we snel kunnen inzetten. Zo kunt u te allen tijde genieten van een duik in uw eigen zwembad of -vijver.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart