De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Extremis voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Extremis voor..

De tuin, een oase van rust

Onze tuin zien we vandaag steeds meer als een groene oase waar we willen genieten en waar we evenzeer de nodige rust willen vinden. Ontspannen onder de patio, de krant lezen aan de terrastafel … en het liefst nog een duikje nemen in het zwembad. De nood om onze batterijen op te laden wordt groter, maar de ruimte die we hiervoor ter beschikking hebben, verkleint zienderogen. Tijd om efficiënter om te gaan met onze vierkante meters.

Compact genieten

De term ‘compact’ gaat niet over omvang, wel over functionaliteit. Ook op het relatief kleine terras van deze prachtige luxevilla met buitenzwembad is plaats zat om de hele dag te vertoeven. Het zwembad geeft niet alleen verkoeling tijdens tropische dagen maar brengt – dankzij het kalmerende effect van water – ook de nodige rust. Exact om ook op plekken waar ruimte schaarser is optimaal te kunnen relaxen, ontwierpen we de Sol+Luna: een sofa én ligbed. Zen-modus aan!

Sol+Luna, twee in één

Beeld je even in: een zonnige luie dag, een heerlijke siësta of de Home&Trends in de hand. ‘s Avonds een spontaan bezoek van je beste vrienden, terwijl de zon ondergaat. Genieten van het samenzijn, van tapas en een verfrissend drankje… Een droomscenario waarvoor we de ideale ‘tool’ hebben bedacht: Sol+Luna. Het Extremis éénpersoonsligbed is eveneens een zetel voor drie personen. Een multifunctioneel meubel waarmee je de beschikbare ruimte optimaal benut.

Drijven op water

Op het ander terrasgedeelte pronkt de Pontsun met de Captain’s Chairs. Ideaal om vrienden en familie te ontvangen. Het minimalistisch, Oosters design van de tafel gecombineerd met de comfortabele Captain’s chair stoelen, maken deze oase van rust compleet. Wanneer je de tafel van op een afstand bekijkt, lijkt hij zelfs te drijven op het water. Dat het ontwerp geïnspireerd is op een ponton, doet dus weinig wenkbrauwen fronzen. Integendeel, het laat ons verder dromen van een namiddag heerlijk tafelen aan het water.

Extremis uitgelicht

Extremis is opgericht in 1994 door Dirk Wynants. De designmeubels van Extremis zijn zowel noodzakelijk als gebruiksvriendelijk. Tools for togetherness die de nadruk leggen op menselijke interactie, die doordacht problemen oplossen en duurzaam zijn. Ontworpen om het leven van mensen te vergemakkelijken. Extremis’ hoofdzetel is gevestigd in Poperinge, België, maar de tools for togetherness reiken tot in alle uithoeken van de wereld.

Benieuwd naar meer? Bekijk hier de collectiepagina https://www.extremis.com/nl/collectie/


Extremis Headquarters

Couthoflaan 20b
B-8972 Poperinge, Belgium
T + 32 57 346020
info@extremis.com

Open van 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 u

in België, is het nu 17:30.

Bezoek onze showroom. Maak een afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart