De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Swimtec voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Swimtec voor..

Infinity pool met uitzicht over uitgestrekt meer, luxe zwembad.

Een relatief nieuwe trend in zwembadland zijn de infinity zwembaden. Dit zijn zwembaden die aan één of meerdere zijden boven het niveau uitsteken.

Het zwemgevoel is fantastisch: je hebt de indruk dat het water eindeloos ver doorloopt. Door onze kennis en ervaring, zijn wij in staat om ook dit soort zwembaden realiseren.

Dit geeft vaak een meerwaarde aan het geheel: elementen in de omgeving zoals een niveauverschil of een meer kunnen de aanzet zijn om voor een dergelijk speciaal ontwerp te opteren. Kortom: als u het kan dromen, zullen wij het voor u bouwen! Hieronder enige voorbeelden van dergelijke realisaties.

U droomt van een overloopzwembad, een skimmerzwembad of een infinity zwembad

Voor de realisatie hiervan hebt u een betrouwbare en ervaren partner nodig. Wij hebben de nodige kennis, expertise, gedrevenheid en passie voor zwembaden om die droom waar te maken!

Bij Swimtec moet u enkel maar genieten: waterpret, kinderplezier, genieten, chillen, cocoonen, socializen, feesten, vrienden ontvangen of vrienden verbazen. Wij bouwen en onderhouden uw zwembad met dit ene doel voor ogen.

U wil zelf een zwembad bouwen? Contacteer ons dan!

Onze waarden

Om dit ene doel te realiseren, streven wij volgende waardes na:

  • Technisch hoogstaand: Uw project is bij ons in handen van bekwame, gemotiveerde mensen die dagelijks aan de slag gaan met passie om de beste zwembaden te bouwen! Wij kunnen dan ook technisch hoogstaande oplossingen aanreiken.
  • Kwaliteit: Swimtec staat garant voor hoge kwaliteit, zowel voor wat betreft bouw als voor wat betreft after service. Onze service- en plaatsingsdienst beschikt over al de competenties die nodig zijn om een zwembad te bouwen of te renoveren.
  • Stijlvol: Samen met u of uw architect helpen we bij uw ontwerp zodat dit een stijlvol element wordt dat samen één geheel vormt met de omgeving

Met deze waarden in het achterhoofd en in elk project aanwezig, zijn we een succesvolle onderneming geworden die jaar na jaar vele mensen gelukkig maakt door het realiseren van hun zwembaddroom!

U kan op twee oren slapen en u hoeft enkel maar te genieten van de droom die wij hebben gerealiseerd: Vertrouw op onze passie, kennis en ervaring!

Soorten zwembaden

Eindeloze keuzemogelijkheden zijn er voor uw zwembad als u voor Swimtec kiest: een "standaard" skimmerzwembad dat volgens de hoogste technsche standaarden gebouwd is. Meer dan 10 jaar ook bouwt Swimtec overloopzwembaden en dan zijn er nog de infinity zwembaden en de speciale ontwerpen op maat van uw wensen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart