WEST14

WEST14

Wat de plantenbakken van West14 zo uniek maken zijn de strakke, eenvoudige lijnen en de eindeloze vormvariatie van de modellen. West14 biedt plantenbakken van een hoge kwaliteit (handmade in Belgium) aan in talloze afmetingen en kleuren. Ze zijn 100% ‘outdoor’ en dus uitermate geschikt voor het verfraaien van uw terras, tuin of balkon. Deze plantenbakken zijn veelzijdig en dus geschikt voor bij u thuis, maar West14 kan ook instaan voor de aankleding van projecten, publieksruimtes en bedrijven.

Met onze nieuwe tuinschermen maakt u uw terras of tuin nog sfeervoller. Zo kan u er grote ruimtes mee indelen en een aparte sfeer oproepen.

De stalen afboordingen zijn er om tuinpaden en grasperken af te boorden. Zo verkrijgt men een strakke, verzorgde aflijning die verder geen onderhoud vereist.


Verkrijgbaar bij Rechts van de Kerk, Meigem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart