Gubi

Gubi

Gubi is voortdurend op zoek. Een reis. Gevoed door passie om over het hoofd geziene iconen uit het verleden en toekomstige iconen in wording te ontdekken, hebben ze een onderscheidende naam voor zichzelf gemaakt in de internationale arena als een dynamische ontwerpkracht waarmee rekening moet worden gehouden.

Gubi, een eclectische, intercontinentale collectie, vervaagt de grenzen tussen verleden en toekomst. Hun uitgebreide assortiment van uiterst esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen wordt gekenmerkt door eenvoudige, pakkende vormen, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte tarten. Gubi is geworteld in Scandinavië, maar heeft een uitgesproken mondiale kijk. Naast het opnieuw lanceren van iconische ontwerpen uit de afgelopen decennia, werken ze samen met opkomende ontwerpers om aannames over vorm en functie uit te dagen.

De schoonheid van hun werk resoneert met designliefhebbers, architecten en ontwerpers over de hele wereld. Gubi streeft perfectie na met passie en moed. Sinds de oprichting in 1967 heeft Gubi hun originele creatieve visie omgezet in een hedendaagse context, waardoor ze op de kaart zijn gezet als wereldspeler in de designwereld. In een steeds veranderend internationaal landschap vergt het enorm veel drive en vastberadenheid om op iconen te blijven jagen. Het is dat soort eindeloze energie, enthousiasme en ondernemersgeest die Gubi naar een geheel eigen iconische status heeft gekatapulteerd.

Verkrijgbaar bij À propos, Lochristi

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart