Indera – Luv

Indera – Luv

Indera is een Belgisch design meubelmerk met een bijzonder creatieve collectie zitmeubelen waarbij de nadruk ligt op innovatieve functies en materialen. Modulariteit en functionaliteit vormen de rode draad doorheen hun collectie. Een intense samenwerking met gevestigde ontwerpers leverde een aantal verrassende modulaire mechanismen. Deze modulariteit kan u terugvinden in hun verschillende modellen en vraagt om intereactie met de gebruiker, die zo in staat is om zijn of haar eigen ideale sofa te creëren.

Indera staat voor meubels met een verhaal. Ze zijn steeds op zoek naar de essentie van het leven. Hun modulair meubilar werkt écht samen met zijn gebruikers. Flexibiliteit en functionaliteit zijn de hoekstenen van hun collectie

Verkrijgbaar bij Huis onder de Notelaar, Destelbergen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart