Ferleon

Ferleon

De Ferleon patio cooker barbecues zijn het summum van stijl en gemakkelijk gebruik. Deze patio cookers op gas zijn een unieke aanvulling aan uw zomerterras. U heeft de keuze uit 3 verschillende kookplaten: plancha, grill en gaspit. Combineer deze met hun trolley en je outdoor cooking ervaring is compleet.

Alle kookplaten van Ferleon zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer en geproduceerd hier in de Belgische Kempen. U kan uw patiocooker nog uitbreiden met de gietijzeren kookpotten, volledig in uw eigen kleurencombinaties. Kortom, de Ferleon barbecue is een hoogwaardige patiocooker waar u uw eigen stempel op kunt drukken, gemaakt op artisanale wijze in België.

Deze dubbele patio cooker is exclusief de trolley.

Verkrijgbaar bij T’Hooft, Drongen-Baarle

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart