Tijdloos wonen in een warm en stijlvol interieur

Tijdloos wonen in een warm en stijlvol interieur

Je interieur nieuw leven inblazen, maar je weet niet hoe eraan te beginnen?

Dan loont een bezoek aan de toonzaal van D&D Interieur vast de moeite, want de persoonlijke service en het professionele advies van vader Didier en dochter Delphine zijn goud waard!

Ze staan je bij met raad en daad in je zoektocht naar je droominterieur. Naast de eigen lijn van zetels, die op maat verkrijgbaar zijn in leder of stof, kan u bij hen ook terecht voor unieke collecties tafels en stoelen, meubilair, bedden, tapijten en raamdecoratie.

Ook voor maatkasten bent u aan het juiste adres. Hun modulaire kastsystemen voor woon- en slaapgedeelte worden opgebouwd uit losse elementen waardoor vrijwel elke opstelling en indeling mogelijk wordt, en dit aan een betaalbare prijs. Met daarnaast tal van afwerkingsmogelijkheden creëren ze zo een exclusieve en unieke kastenoplossing op uw maat.

Kortom, een bezoekje aan de toonzaal van D&D interieur laat je tal van eigentijdse en stijlvolle meubels zien die beschikbaar zijn in ontelbare uitvoeringen. Zo kan u aan alle meubelen uw persoonlijke touch geven om ze te doen schitteren in uw interieur!


Zeelaan 21 – 9900 EEKLO www.dd-interieur.be – info@dd-interieur.be

Open: woensdag tem zondag van 14.00 tot 18.00 uur

Op afspraak: ma & di van 10 tot 18u – wo, do & vr van 10 tot 14u – za van 10 tot 14u

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart