Ontwikkeling aan Duinenwatermeer bijna uitverkocht

Ontwikkeling aan Duinenwatermeer bijna uitverkocht

Wie nog een appartement wil bemachtigen op de Duinenwatersite in Knokke, zal snel moeten zijn. De meest geliefde kustbestemming voor tweedeverblijvers heeft sinds de coronacrisis nog aan populariteit gewonnen. Iets wat Wouter Iliano, verkoopsdirecteur van de grote gebiedsontwikkeling Duinenwater, kan beamen. “De verkoop van onze eerste projecten ging vlot, maar met onze laatste twee projecten zijn we veel sneller dan gedacht in de laatste verkoopsfase aanbeland. We verwachten dit jaar nog helemaal uitverkocht te zijn.”

De coronatijden zijn in meer dan één opzicht historische tijden: reizen werden geannuleerd, thuiswerk gestimuleerd, contactbubbels gedecimeerd. Ook in de vastgoedsector heeft de ongeziene gezondheidscrisis voor heel wat verschuivingen gezorgd. “Je leest overal dat kopers meer dan ooit op zoek zijn naar buitenruimte en groen, en dat is niets gelogen”, vervolgt Iliano. “Heel wat van onze kopers waren overtuigd door de groene landschapsomgeving en de grote leefterrassen.” Daarnaast heeft de ongeziene toename van het binnenlandse toerisme ook de vraag in een stroomversnelling gebracht. Iliano: “De appreciatie voor ons land als vakantiebestemming is enorm toegenomen, met de Kust en de Ardennen als de twee grootste go-to-regio’s. Knokke trok altijd al veel tweedeverblijvers aan, maar sinds vorig jaar is de vraag echt opmerkelijk toegenomen. Mensen die eerder al overwogen om hier een vakantieverblijf te kopen, hakten sneller de knoop door om zich van hun plek te verzekeren.”

VAKANTIEOASE IN KNOKKE

“Wat bij ons project ook speelt, is de rustige locatie in een groot groendomein rond het Duinenwatermeer, een beetje verder het binnenland van Knokke in”, aldus Iliano. “We zagen allemaal de beelden van de overvolle stranden, wandeldijken en treinen. Het contrast met de rust op de Duinenwatersite kan niet groter zijn en blijkt ook een groot pluspunt voor ons cliënteel.” Toch is er te midden van die rustige landschaps omgeving véél te beleven op en rond Duinenwater. De ontwikkeling ligt vlak bij het levendige winkelhart van Knokke, en is zelf ook helemaal tot leven gekomen. Sinds de eerste spade er de grond in ging, zijn er naast appartementen ook supermarkten gekomen, winkels, restaurants, een warme bakker … en ook heel wat sportfaciliteiten behoren er tot de mogelijkheden. “Wie vakantie wil vieren, hoeft het domein eigenlijk niet te verlaten. Het Duinenwatermeer met surf- en watersportclub Lakeside Paradise is enorm populair bij de jeugd. De club staat al bekend om de kabelbanen voor wakeboarders en waterskiërs, en investeert binnenkort ook in de allereerste ‘wavepool’ van het land, waarbij kunstmatige golven worden opgewekt die de getijden van surfhotspots in Frankrijk of Spanje nabootsen. Ook de grote strandbar en brasserie worden sterk geapprecieerd. Daarnaast herbergt de site ook een binnenzwembad met fitness en wellness, en staat ook de aanleg van een gloednieuw golfterrein, inclusief hotel, op het programma.”

LAATSTE APPARTEMENTEN Wie nog wil genieten van dit kleine paradijs in Knokke, wacht best niet te lang meer. De bouwheer biedt momenteel de laatste appartementen aan van projecten Meerzicht en Duinenwaterhof. Meerzicht biedt luxeappartementen met zeer ruime terrassen en onbelemmerd zicht op het Duinenwatermeer. De appartementen van Duinenwaterhof grenzen aan Meerzicht en hebben eveneens grote terrassen die uitkijken over het groene domein.

Interesse in het aanbod van Duinenwater, Knokke? Maak een afspraak via duinenwater-knokke.be of bel 050 20 00 30

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart