GUBI Pacha

GUBI Pacha

Curvaceous, Soft and Low-Slow, The Pacha Lounge Chair is een vreugdevolle modernistische creatie die zowel extreme comfort als moeiteloze veelzijdigheid omarmt. Iconische designer Pierre Paulin's visie was om een ​​sensatie te creëren van 'zittend op de wolken'. Een beetje voor zijn tijd in 1975, de modulaire PACHA-collectie komt eindelijk vandaag in zijn eigen.

Terwijl het algemene gevoel organisch en hyper-ontspannen is, kan Paulin's obsessie voor ergonomische precisie en vakmanschap alleen volledig worden gewaardeerd door in een van zijn opvallende creaties te zitten. Het opnemen van zeer kleine vloeroppervlak, het is buitengewoon comfortabel, en er is ook een keuze tussen een vaste of zwenkbare basis.

De visie van Paulin van het zitten in een volledige cloudvorming wordt mogelijk gemaakt door de vele beschikbare modulaire combinaties. De Pacha Ottoman biedt extra comfort voor de lounge-stoel, of zelfs als een informele zitting. Meng en match Pacha Sofa-modules in elke configuratie die u wenst. Of koppelen met de lounge-stoel met armleuning. Een keuze uit zwarte of Pearl Gold Base en MyRiad-aanpasbare stoffeeropties Hiermee kunt u precies de bewering maken die u wenst voor uw woonkamer, lobby of foyer.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart