maatkasten online

maatkasten online

Stel jouw eigen maatkasten samen! Kies je afmetingen, favoriete indeling, kleuren en handgrepen. Klaar! Ontvang de kast bij je thuis en installeer deze vlot met de eenvoudige montagehandleiding. Bestel online, bespaar tijd en geld!

EENVOUDIGE MONTAGE

BEKIJK DE MONTAGEGIDS

Je kast zelf thuis monteren is kinderspel dankzij ons ‘plug-and-playsysteem’. Houd een schroevendraaier, waterpas en boormachine bij de hand en voor je het weet zit je maatkast in elkaar!

Materiaalkeuze

Maatkasten Online biedt twee soorten materialen aan. Binnenkleuren zijn altijd melamine. Voor buitenkleuren hebben jullie twee keuzes. Melamine of bruine MDF met witte lakdraagfolie. Het voordeel van MDF deuren is dat je deze zelf kunt schilderen in een kleur naar keuze. De lakdraagfolie dient als primer, dit bespaart jullie heel wat schilderwerk.

Verstelbare sokkel

De aparte sokkel zorgt voor extra stevigheid. Je kan de modules eenvoudig zelf opbouwen en dankzij de verstelbare poten zet je de sokkel in no-time waterpas. Easy does it!

Kwaliteitslades

Voor de lades rekenen wij op de kwalitatieve geleiders van BLUM. Ze kunnen tot 60 kg dragen en blijven zelfs bij volledige belasting stabiel. Kortom, onze lades kunnen tegen een stoot(je)!

Ruggen van 8 mm

De solide ruggen zijn niet plooibaar, wat jouw kwalitatieve maatkast extra stevig maakt. Tijdens de montage schuif je de rug eenvoudig in de groef van het zijpaneel. Piece of cake!

BLUM scharnieren

De scharnieren werken met een Soft Close-mechanisme zodat de deur écht stil sluit. Bovendien dragen ze bij tot het elegante design en zijn ze erg makkelijk te monteren.

Ruime keuze handgrepen

Kies de stalen greep die past in jouw interieur. Omdat we je graag de handgreephoogte zelf laten bepalen, boren we de montagegaatjes niet voor, maar kan je het makkelijk zelf doen. In MDF-deuren kunnen we handgrepen infrezen.

Kledijbar

De solide kledijbar uit roestvrij staal kan niet doorbuigen en wordt bevestigd aan een legboord. Door de rijboringen kan je de hoogte van de bar makkelijk veranderen. Keep them clothes coming!

1 mm ABS kantenband

We plakken alle platen af met een kantenband om je maatkast extra te verstevigen en slijtage tegen te gaan. Bovendien zorgt dit voor een mooie en fijne afwerking.

Minifix

Het Minifix-systeem helpt je om de maatkast eenvoudig en snel te monteren. Zo kan je snel beginnen met inrichten en vullen!


CONTACT

Vliegplein 47
9990 Maldegem

+32 50 69 59 01 info@maatkastenonline.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart