Peter Plan, Uw enige aanspreekpunt

Peter Plan, Uw enige aanspreekpunt

Specialist voor interieuradvies, styling, decoratie, coördinatie bij verbouwingen!

Een stijlvol gezellig interieur, vroeg of laat willen we het allemaal, liefst met een leuke en eigentijdse aankleding. Helaas zijn nieuwbouw-, renovatie- en interieurprojecten enorme tijdvreters. En laat tijd net ons kostbaarste goed zijn. Bij dat soort uitdagingen springt Peter Plan graag voor jou in de bres. Gewapend met tonnen ervaring in de vastgoedsector, verlossen wij je bij nieuwbouw-, renovatie- en interieurprojecten van alle kopzorgen. Als centraal aanspreekpunt volgen we je project tot in de kleinste details op, met respect voor een minutieus uitgekiende planning. Daarnaast geven we je graag ook advies over een originele en smaakvolle aankleding van elke ruimte. Vaak ‘out of the box’ en gedurfd, maar altijd met gevoel voor stijl en klasse. Wanneer je ons carte blanche geeft, zijn we verrassend inventief en voelen we ons helemaal in ons element. Wedden dat je het je niet zal beklagen?

1. COÖRDINATIE

Een duidelijk afgebakend plan is essentieel bij elk nieuwbouw- of renovatieproject. Vanuit die optiek fungeert Peter Plan als het enige aanspreekpunt naar onderaannemers toe voor bouwpromotoren, handelaars of particulieren.

2. ADVIES & STYLING

Een prachtige nieuwbouw of een geslaagde renovatie kenmerkt zich door een aantrekkelijke aankleding van de ruimtes. Van zodra we weten welke richting je uit wil, gaan we aan de slag en stellen we meubelen, verlichting,… voor die harmonieus op elkaar aansluiten. Uiteraard houden wij ook het budget in het oog.

3. UITVOERING

Voor de uitvoering maken we moodboards om de klant al te laten voelen hoe het eindresultaat er uit zal zien.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart