SABA

SABA

De iconische pixelbank ontworpen door Sergio Bicego in 2010 en gerestyled in 2014 viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Het zitsysteem wordt gekenmerkt door een reeks elementen die vrij kunnen worden gecombineerd met behulp van een exclusieve connector van Saba Italia. De arm- en rugsteunen kunnen worden losgemaakt van de basis om eindeloze nieuwe regelingen te maken. De vedergebonden zitkussens kunnen worden bekleed met een patchwork-hoes die de onbepaalde mogelijkheden van personalisatie benadrukken bij het kiezen van een Saba-sofa. Dankzij de specifieke vorm van de rug- en armsteunen is de totale grootte van de bank klein, zowel in termen van breedte als diepte, zonder de esthetiek in gevaar te brengen. De Pixel Sofa is zorgvuldig en ergonomisch ontworpen om het grootste comfort en een zeer stijlvol product te bieden. Volledig verwijderbare hoezen.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart