Saba Italia Pixel Sofa

Saba Italia Pixel Sofa

Het ontwerp bevat een reeks elementen die vrij kunnen worden gecombineerd, zodat de armen en rugleuningen van de basis kunnen worden verwijderd om eindeloze nieuwe arrangementen te vormen. De met veren gewatteerde zitkussens zijn voorzien van speciale gewatteerde hoezen die de grenzeloze mogelijkheden benadrukken om de stoffen in de Saba-collectie te mengen om elke keer een nieuwe en unieke bank te creëren.

Dankzij de kenmerkende vorm van de rugleuningen en armleuningen is de totale breedte en diepte van de bank klein, zonder afbreuk te doen aan de verfijnde esthetiek. Pixel bank is zorgvuldig, ergonomisch ontworpen om het maximale comfort te bieden in een zeer verfijnd en stijlvol product. Volledig afneembare hoezen.


verkrijgbaar bij Huis onder de Notelaar, Destelbergen

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart