Eva Solo Braséro FireGlobe

Eva Solo Braséro FireGlobe

De Braséro FireGlobe van Eva Solo is een absoluut onweerstaanbare nomadische brasero. Echte decoratief element voor het terras of de tuin, FireBlobe beschikt over een sculpturale vorm die het spectaculaire effect van de vlammen accentueert. Naast zijn esthetische, de vorm heeft ook een praktische aspect: het gemaakt een schild tegen de wind. Een handvat aan de achterkant van de brasero in staat stelt om gemakkelijker worden verplaatst. Zijn opgenomen net zorgt voor een goede ventilatie. Met haar jurk in mat zwart emaille staal en aluminium voeten, FireGlobe is niet alleen een object van decoratie in zijn eigen recht, maar ook wordt de ideale metgezel voor een goede avond buiten met een bron van warmte en aangenaam licht na het vallen van de avond.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart