Ethnicraft

Ethnicraft

De dienbladen uit onze collectie zijn versierd met internationaal geïnspireerde patronen,
exturen en lagen die zijn aangebracht met traditionele druktechnieken en handwerktechnieken.
it zorgt voor decoratieve voorwerpen die mooi en functioneel zijn.
U kunt ze gebruiken als serveerblad of ophangen aan de muur als een kunstwerk.

Welk dienbladen bestaan er?

De dienbladen van Ethnicraft zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Kies voor een geometrisch of organisch patroon. Mix en match de dienbladen en combineer ze met een set dienbladtafels voor maximale functionaliteit.

Dienbladen

De Ethnicraft dienbladen collectie is ontworpen door Dawn Sweitzer. Deze artiest onderzoekt rijke picturale composities gebaseerd op abstracte moderne patronen. Haar collectie Ethnicraft dienbladen is geïnspireerd op frisse ideeën van over de hele wereld. Dit zorgt voor authentieke en artistieke voorwerpen voor het interieur waarbij de originaliteit eruit springt. Kies voor een enkel dienblad, of zet ze op de dienbladtafels van Ethnicraft.

Kleine dienbladen

Kleine dienbladen zijn ideaal voor kleine voorwerpen, zoals sleutels in de gang. Elk product is uniek en met de hand gemaakt. Dankzij het compacte formaat zijn ze ook bijzonder veelzijdig. De dienbladen van Ethnicraft zijn een kleurrijke toevoeging, overal in huis.

Dienbladtafels

De dienbladtafels van Ethnicraft zijn gemaakt om gecombineerd te worden met de dienbladen van Ethnicraft. Bij ieder formaat dienbladtafel past een serie dienbladen. U kunt mixen en matchen met verschillende kleuren en patronen om zo een eigen unieke stijl te creëren. Dienbladtafels staan leuk naast de bank en zijn handig als extra tafeltje om drankjes op te zetten. Mooi en praktisch.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart