Gommaire

Gommaire

GOMMAIRE – Organic Living brengt u een tijdloze collectie binnen- en buitenmeubels, evenals een breed scala aan decoratieve artikelen. Ons kenmerkende organische accent is terug te vinden in al onze ontwerpen en materialen. Het organische woonconcept GOMMAIRE introduceert een nieuwe stijl van interieurdecoratie, binnen- en buitenmeubels in woningen, kantoren en bedrijven.

Het zal een specifiek tintje geven aan elke omgeving, van traditioneel tot hedendaags design. Niet alleen glaswerk en keramische objecten, een nieuwe stijl van gevlochten manden en stoelen, tafels in teruggewonnen teakhout, gestoffeerde stoelen en banken, salontafels, verlichtingsarmaturen… maar ook een breed scala aan buitenmeubelen in aluminium en teruggewonnen teak maken de collectie compleet.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart