PASSE PARTOUT

PASSE PARTOUT

De Passe Partout Pastille Seat fauteuil heeft een uitnodigend design en een rugleuning die zich om je rug heen sluit. Een chique eye-catcher waarmee je je zithoek helemaal compleet maakt. Je hebt keuze uit zoveel kleuren en motieven dat er altijd wel een bij zit die perfect aansluit op jouw woonkamer. Welke bekleding past het mooiste bij jouw gordijnen, vloer of muren? De Pastille Seat fauteuil is behalve stijlvol ook heel comfortabel dankzij de vulling van HR koudschuim, donsveren en vezelbolletjes. De keuze voor materialen van hoge kwaliteit maakt deze bijzonder fauteuil van het Belgische merk Passe Partout duurzaam in gebruik.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart