Studio Henk

Studio Henk

Studio HENK heeft naast het assortiment eikenhouten tafelbladen ook HPL Fenix tafelbladen. HPL Fenix heeft fantastische eigenschappen en een prachtige, matte look. Het is een echte aanwinst in een modern strak of juist warm ingericht interieur.

De HPL tafels van Studio Henk zijn beschikbaar in verschillende maten en afmetingen. Hier vindt u meer informatie over de "Flat Oval" oftewel plat ovaal. Deze tafel heeft de eigenschappen van een rechthoekige, ovale en ronde tafel in één!

Wat is HPL? HPL staat voor High Pressure Laminaat. Meerdere lagen houtvezel worden samengeperst tot een stevige plaat. Dankzij de nanotechnologie van Fenix NTM© ontstaat een ontzettend mat en zijdezacht oppervlak. Vingerafdrukken zijn onzichtbaar en het blad is bestand tegen wrijven, krassen en andere slijtages. HPL is zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk proper te houden.

Ontdek de verschillende mogelijkheden en kleurencombinaties in onze configurator. Wij hebben alle stalen beschikbaar in onze toonzaal.

Stel je tafel zelf samen zodat ze perfect past in jouw interieur.

  • Sterke poedercoating van het onderstel (verkrijgbaar in wit of zwart – of hout!)
  • De hoeken van het tafelblad kan je verkrijgen met standaard rechte hoeken of met afgeschuinde kanten (Rond, verjongd – zonder meerprijs)
  • De dikte van het blad is steeds 4 cm. De totale hoogte van de tafel is 75cm (bovenkant gemeten) De onderkant is dus 71 hoog.
  • HPL is zeer krasbestendig – esthetisch én functioneel.
  • Het HPL tafelblad komt ook in rond, ovaal en rechthoekig

Afbeelding: HPL Fenix eettafel van Studio Henk in de kleur Nero Ingo in combinatie met het Butterfly frame in het zwart.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart