De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Biopool voor..

De mooiste zwembaden stelt een realisatie van Biopool voor..

Luxueus binnenzwembad bekleed met natuursteen in oude schuur

Biopool legde dit exclusieve binnenzwembad aan in een gerenoveerde oude schuur. Het werd voorzien van led onderwaterverlichting, een tegenstroominstallatie en een automatisch rolluik dat ingebouwd werd in de bodem. Als bekleding voor dit overloopzwembad werd gekozen voor een prachtige natuursteen, als vloer in deze ruimte voor kleiklinkers. Hierdoor wordt het landelijke karakter versterkt en krijg je een mooi contrast met het blauwe spiegelende oppervlak van dit luxe zwembad. Het water wordt gezuiverd door middel van een Bioplus waterbehandeling. Een top realisatie van Biopool!


Biopool is uniek in techniek en esthetiek!

Kiezen voor de zwembaden of zwemvijvers van Biopool is kiezen voor zwemmen in drinkwaterkwaliteit. We werken bovendien met kwalitatief hoogstaande materialen, maken gebruik van vernieuwende technieken en hechten veel belang aan hoogwaardige esthetiek. Origineel en tijdloos zijn onze baden stuk voor stuk.

Biopool vloeide voort uit de wereld van tuinarchitectuur. De groeiende vraag naar hybride en chloorvrije zwembaden zette ons ertoe aan om daar met Biopool een specifiek antwoord op te bieden.

Ondertussen is Biopool gespecialiseerd in:

De waterbehandeling bij al onze zwembaden is chloorarm. Ecologisch verantwoord zwemmen is bij ons de standaard. Restwater brengt geen schade toe aan het milieu. Bij een klassieke zwemvijver gebeurt dit door een filter die we vullen met vulkaangesteente en beplanten met aangepaste vijverplanten.

Bij een biozwembad of hybride zwemvijver maken we gebruik van een volautomatisch Bio Plus-systeem. Dat ontsmet het water door de splitsing van watermolecules. Het Bio Plus-systeem behoort tot de nieuwe generatie waterbehandeling en is hét systeem van de toekomst.

Voor iemand die ietsje meer wil, zijn onze natuursteen betegelde baden een streling voor het oog, het unieke sortiment zorgt tekens voor een originele en tijdloos zwembad.

Biopool is voornamelijk actief in West-Vlaanderen en aansluitende gemeenten in Oost-Vlaanderen / Jabbeke-Zedelgem-Brugge / Beernem-Oostkamp-Damme-Knokke / De Haan-Oostende-Nieuwpoort / Torhout en de regio Roeselare.

We werken nauw samen met de architect, tuinarchitect of tuinaannemer van uw woning en tuin. Op die manier creëren we een mooi evenwicht tussen de waterpartij, de tuin en de woning. Voor het onderhoud van uw installatie beschikken we over geschoolde technici die we snel kunnen inzetten. Zo kunt u te allen tijde genieten van een duik in uw eigen zwembad of -vijver.

Biopool – Waerevaartstraat 2a – 8460 Oudenburg (België)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart