Vision XR Gallery

Vision XR Gallery

Gedreven door ambitieuze ideeën streeft dit jonge team ernaar een compleet nieuwe invulling te geven aan moderne kunst.

Dankzij innovatieve technologieën als augmented reality en virtual reality zijn zij in staat om tentoonstellingen om te toveren tot heuse virtuele showrooms, een uniek concept in Vlaanderen. Het Vision XR-team biedt daarnaast ook digitale services aan bedrijven, zoals webontwikkeling, online marketing & branding.

Vision XR Gallery richt zich voornamelijk op pop art en street art kunstenaars, een ideale mix van veelbelovende talenten en gevestigde waarden. Met Yaniv Edery en Benjamin Spark kunnen zij rekenen op 2 huisartiesten met internationale faam, maar ook verborgen parels krijgen hier hun kans om zich te tonen, zoals de Canadees Stevie Chow.

Bij Vision XR Gallery vinden deze kunstenaars een ideaal platform om de Belgische kunstliefhebber te intrigeren. Naast het moderne & gerenoveerde pand in De Haan, opende Vision XR Gallery intussen al een tweede tentoonstellingsruimte in Knokke, Ook uitbreiding naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Bij Vision XR Gallery is the sky echt the limit


    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart