SCOOP COLLECTIE

SCOOP COLLECTIE

Natuurlijke en ontspannende eigenschappen, verwerkt in sublieme kwaliteitsmaterialen met een verfijnde uitstraling. Scoop collectie biedt elegante gratie en ontwikkelt een neutraal tintje om samen met de omgeving tevoorschijn te komen. Bij elk stuk in deze gloednieuwe collectie is veel aandacht besteed aan de kleinste details en afwerkingen om een buitengewoon aangename ontspanning buitenshuis mogelijk te maken. Omarmd door de houten armleuningen en het handgeweven touw, passen de strakke lijnen van deze collectie perfect in een modern exterieur.

Elke zetel en bank is omgeven door handgeweven touw met een dikte van 4 mm. Het lichte aluminium frame gaat prachtig samen met het handgeweven koord en de massief houten armleuningen. Samen met grote kussens geniet je buiten van het ultieme comfort. Alle kussens zijn gevuld met een all weather foam. Een geavanceerd high performance schuim, speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen.

Meer: https://jardinico.com/nl/meubels/scoop/

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart