Kristalia Brioni

Kristalia Brioni

De prachtige zitcollectie Brioni is een verzameling aan poefs, lage zetels en ligbedden. De naam “Brioni” verwijst naar een beroemde archipel in de Adriatische zee en ook de vormgeving van de zitelementen is er op geïnspireerd. Net kleine eilanden die uit de zee oprijzen en zo creeërt uzelf uw eigen eiland/configuratie door te mixen met de verschillende vormen, afmetingen en kleuren.

De uiterst comfortabele zetels hebben een zacht en aangenaam zitcomfort door de flexibele polyester vulling die rust op kunststof lamellen. Het geheel is overtrokken met een bekleding gemaakt in Sunbrella®-stof. Deze stof is water- en vuilafstotend en uv-bestendig.

Elk zitelement heeft een donkere band aan de onderkant die direct contact tussen de grond en de bekleding voorkomt.

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met de leverancier.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart