Badkamertrends: mat zwart, retrotegels en veel groen

Badkamertrends: mat zwart, retrotegels en veel groen

Plannen om je badkamer aan te pakken? In dit artikel zetten we de laatste trends voor jou op een rijtje.

Mat zwarte accenten

Van kranen tot beugels en doucherekjes, mat zwarte accenten zie we steeds vaker in badkamers. Zwart is natuurlijk sfeervol tot en met. Afhankelijk van de materialen en de kleuren waarmee je het combineert, maak je je badkamer ‘stoer’, ‘trendy’ of ‘design’. Tip: combineer mat zwarte accenten met geelkoperen kranen. Zo elegant!

Go retro met metrotegels

Metrotegels zijn terug van weggeweest. In de jaren negentig waren deze fraaie rechthoekige tegels al een grote trend en vandaag zijn ze helemaal terug. Hou jij ook van deze look geïnspireerd op Amerikaanse metrostations? Metrotegels passen prima in een badkamer met een vintage look en ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten.

Geniet van groen in de badkamer

Check het maar op Pinterest en Instagram: planten maken je badkamer hip en gezellig.

Kijk je er tegenop om planten te verzorgen? Eigenlijk heb je maar twee dingen nodig: daglicht en water. Planten houden de ruimte fris en fleurig en door de hoge vochtigheidsgraad zorgen ze ook voor een heerlijke geur in je badkamer. En doordat ze zuurstof produceren, dragen ze ook bij aan een gezond binnenklimaat. Kies je voor een lepelplant, aloë vera of een sanseveria?

Ga voor een exclusieve marmerlook

Keramische tabletten koppelen een exclusieve marmerlook aan de voordelen van keramiek: ze zijn onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en sterk. Je kan kiezen voor een dun blad of voor een heel robuuste variant. En ze voelen dan ook nog eens zijdezacht aan. Combineer het met een ‘opzetlavabo’ en creëer meer ruimte op je blad in de badkamer. Kies voor een betonnen of mat witte lavabo voor een toffe en trendy look & feel.

Koop lokaal: ga voor een Belgische badkamer

Als je je badkamer wilt renoveren dan loont het om met een Belgisch bedrijf in zee te gaan. Zo steun en stimuleer je de lokale economie. Wij hechten veel waarde aan lokaal en duurzaam ondernemen én we werken met tal van Belgische leveranciers.

Is je badkamer aan vervanging toe, maar heb je geen zin in verbouwstress? Ga voor een zorgeloze badkamerrenovatie met onze totaalaanpak van A tot Z, gebaseerd op 20 jaar ervaring.

Bezoek onze toonzaal en bewonder meer dan 40 badkamers van dichtbij. Loop op je gemak rond, geef je ogen de kost, ga met je handen over de materialen en laat je inspireren. Onze badkamerexperten staan klaar om je verder te helpen.

Spring gerust binnen!

Waarom Dagmar Buysse?

➢ focus op kwaliteit

➢ 3D-ontwerp op maat

➢ opvolging van A tot Z

➢ prijs offerte = prijs factuur

➢ 10 jaar garantie

Welkom in onze toonzaal van maandag tot en met zaterdag, van 10 tot 17 uur.
Antwerpsesteenweg 693, 9040 Sint-Amandsberg (Gent),
www.dagmarbuysse.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart