Vlla Interno, keukens, maatwerk, design meubelen, totaalrenovatie

Vlla Interno, keukens, maatwerk, design meubelen, totaalrenovatie

Familiebedrijf met neus voor verfijnde topkwaliteit, design en detail

In 1991 richtte Filip Van Laeken Villa Interno op vanuit het hobbyatelier van zijn vader. Wat begon met het verkopen van meubelen groeide al snel uit tot de creatie van uitgepuurd maatwerk. Vandaag is met zoon Dries en dochter Lieselot ook de tweede generatie aan boord en is Villa Interno uw uitgelezen partner voor keukens, maatwerk en meubels van het allerhoogste niveau.

Het familiale karakter van het bedrijf vertaalt zich in het persoonlijke advies en de individuele benadering van elk project. De ambitie is daarbij altijd om ongeëvenaarde interieurs met de juiste sfeer te creëren en zo van elk huis een echte thuis te maken.

Tijdloze keukens voor ultiem thuis- en luxegevoel

Iedere keuken die wij maken is uniek en onderscheidt zich van elke andere keuken. We gaan voor niet minder dan een authentiek wowgevoel. Met verfijnde keukens als sfeervolle ruimtes om in te eten en te koken, maar net zo goed als inspirerende ontmoetingsplekken vol finesse, luxe en klasse om uw vrienden, familie en relaties in te ontvangen.

De combinatie van luxe, gezelligheid, geborgenheid en functionaliteit is de rode draad doorheen al onze ontwerpen. Dat bereiken we met absoluut maatwerk, de allerbeste materialen en zin voor de kleinste details. De productie met de nieuwste technieken houden we volledig in eigen huis, de plaatsing geven we enkel in handen van onze eigen ervaren teams.

Designkeukens in uw stijl en smaak

Onze interieurarchitecten vertrekken van uw wensen, voorkeuren en levensstijl. Luisteren is bij ons altijd de eerste stap, zoals dat eigen is aan een familiebedrijf. Een minimalistische designkeuken in een moderne nieuwbouw? Een strakke, zwarte keuken in loftstijl? Of liever een warme, tijdloze keuken met karakter en een ziel in een gerenoveerd herenhuis? Kookeiland met geïntegreerde eettafel, wijnkoeler, designverlichting of misschien wel een bureau? Met uw antwoorden trekken onze ontwerpers naar de tekentafel. Hun 3D-renders brengen uw exclusieve droomkeuken vervolgens weer een stukje dichterbij. Living the dream…

Topkwaliteit in hart en nieren

In 1991 maakte Filip Van Laeken zijn eerste meubels. Met veel zorg, geduld en aandacht voor elk detail. Dertig jaar later laat Villa Interno bij de productie van zijn keukens nog altijd niets aan het toeval over. De ambitie is en blijft om high-level keukens op maat te creëren die uitblinken door hun hoogstaande vakmanschap, hun verfijnde klasse, hun geraffineerde afwerking en de premium kwaliteit van de gebruikte materialen. Van sokkel tot werkblad, van de toestellen tot de kasten en de fronten. Met aandacht voor blijvende schoonheid en oog voor de stijl van uw woning.

Interieurs die tot de verbeelding spreken

Geraffineerd maatwerkmeubilair met klasse

Een interieur in lijn met uw persoonlijke smaak dat finesse, luxe en vakmanschap uitstraalt? Een kolfje naar de hand van Villa Interno. Wij creëren verfijnde interieurs in harmonie met uw stijl en smaak. Geheel op uw maat vervaardigd in ons atelier met de beste materialen, perfect afgewerkt en één met de ruimte.

Van maatkasten tot haardwanden

Standaard is bij ons nooit de standaard, integendeel. Alles wat we produceren, is op en top maatwerk. We streven naar een interieur dat het verschil maakt door het hoge niveau van de materialen en afwerking.

Wat onze interieurarchitecten zoal ontwerpen? Kastenwanden met opbergruimte en frivole details, strakke haardwanden, praktische dressings en vestiaires. Net als kasten op maat voor de wasplaats of garage en tijdloze badkamermeubels.

De rode draad? Stevige basismaterialen, stijlvolle afwerking en creativiteit tot in elk detail.

Interieurdesign van A tot Z

Uw woning ziet er prachtig uit aan de buitenkant, maar heerst binnen ook de juiste sfeer? Ook dat is maatwerk. Onze interieurontwerpers experimenteren en combineren tot alles goed zit. In één ruimte of in uw volledige woning. Met high-end meubels, verlichting, tapijten, gordijnen en kunst enerzijds, met interieurschrijnwerk op maat anderzijds. In een afwisseling van tinten, materialen en afwerkingen. Voor een verfijnd interieur dat decennia later nog altijd even inspirerend en elegant is.

Kom inspiratie opdoen en kennismaken in onze vernieuwde exclusieve toonzaal in Heule Kortrijk.

De juiste meubels voor de juiste sfeer

High-end designmeubels met prestige

Onze exclusieve meubelen geven uw woning een unieke uitstraling. In onze showroom tonen we hoe we door high-end meubels te combineren uw woning een hoogstpersoonlijke toets en luxueuze uitstraling geven.

Denk aan in het oog springende sofa’s, banken en lounge chairs met zit- en ligcomfort, esthetische tafels en stoelen of verfijnde kasten. We vullen ze aan met tapijten, kussens of verlichting van topniveau, en soms zelfs met gesofisticeerde kunst.

Esthetiek en kwaliteit hand in hand

De rode draad doorheen al onze meubelen? Ze zijn stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde merken met internationale faam die zich richten tot een select publiek. Het is onze garantie op topkwaliteit. Die kwaliteit gaan we trouwens ook altijd eigenhandig checken bij de fabrikant. Hoe we precies die combinatie van verfijnde klasse, tijdloze duurzaamheid en pure gezelligheid creëren, tonen we u graag in detail in onze toonzaal.

Totaalrenovatie op hoog niveau

Uw renovatie volledig in onze handen

U droomt van een nieuw, luxueus interieur waar het altijd heerlijk thuiskomen is? Maar u krijgt klamme handen bij het werk dat erbij komt kijken? Villa Interno tilt uw interieur naar het hoogste niveau en ontzorgt u daarbij helemaal. Van het ontwerp tot de materiaalkeuze, de uitvoering en de opvolging. Van uw woonkamer, bureau, dressing, keuken of badkamer tot uw volledige woning. Kom kennismaken met onze persoonlijke all-in-aanpak!

Alles begint met luisteren

Elke totaalrenovatie beginnen we met een goed gesprek. Staat u graag in de keuken? Of relaxt u liever in de zetel met een goed boek of een glas wijn? Of allebei?

En welke specifieke verwachtingen, dromen en ideeën hebt u voor de renovatie van uw interieur? Met uw antwoorden gaan onze interieurarchitecten aan de slag.

Zorgeloos verbouwen

Zijn ontwerp en budget goedgekeurd? Dan nemen wij de uitvoering volledig uit uw handen. Met één aanspreekpunt en continue opvolging. We zorgen dat onze vaste aannemers mooi op elkaar volgen, waken over de juiste uitvoering en houden u op de hoogte van de voortgang.

We doen de zaken trouwens graag grondig. Daarom keren we bij totaalrenovaties terug tot de ruwbouw en gaan we door tot aan de schilderwerken, gordijnen en verlichting. Voor een interieur op maat!

Meubels als finishing touch

Een totaalrenovatie van het allerhoogste niveau? Daar horen exclusieve designmeubelen bij die comfort, elegantie en functionaliteit met elkaar verzoenen.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Heule. We tonen er onder meer de collecties van prestigieuze meubelmerken als Poliform, More, Walter Knoll en Intertime.


VILLA INTERNO

Ringlaan 1A, 8501 Kortrijk (Heule) +32 (0) 56 21 06 07 — info@villa-interno.be www.villa-interno.be

OPENINGSTIJDEN: Elke weekdag van 8u tot 12u ontvangen we jullie graag voor een vrijblijvende afspraak. In de namiddag is de showroom voor iedereen toegankelijk van 14u tot 17u (ook op zaterdag). Na 17u ontvangen we jullie graag vrijblijvend op afspraak.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart