Een nieuwe badkamer, wat houdt je tegen?

Een nieuwe badkamer, wat houdt je tegen?

Jouw badkamerrenovatie zonder zorgen

In je droombadkamer begin je elke dag met nieuwe energie en kom je elke avond langzaam tot rust. Wist je dat je badkamerrenovatie even zorgeloos kan verlopen? Het enige wat jij moet doen is ons vertellen waar je van droomt, wij staan garant voor de rest. Ontdek wat onze totaalaanpak voor jou kan betekenen.

Focus op kwaliteit

We zorgen voor een totale badkamerrenovatie van A tot Z, tot in de kleinste details. We werken proper en kuisen alles netjes op. Zo hoef jij je om niets te bekommeren.

Opvolging van A-Z

We bezorgen je een gedetailleerde planning van de werken en leven de afspraken maximaal na. Onze projectleiders staan voor je klaar en volgen de werken nauwgezet op.

Een vaste prijs

We bezorgen je een offerte met een vaste prijs, alles inbegrepen. Zo sta je niet voor verrassingen achteraf op je factuur. Meer nog, je geniet van 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.

3D-ontwerp op maat

We bezorgen je een gepersonaliseerd ontwerp in 3D van je nieuwe badkamer, gratis en vrijblijvend. In onze ruime toonzaal van 1.000m² begeleiden we je in het kiezen van je materialen en toestellen.


BENIEUWD NAAR ONZE ZORGELOZE TOTAALAANPAK? MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK MET JE BADKAMEREXPERT.

Online www.dagmarbuysse.be/afspraak

Welkom in onze toonzaal van maandag tot en met zaterdag, van 10 tot 17 uur.

Antwerpsesteenweg 693, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

www.dagmarbuysse.be

    Wenst u meer informatie over dit artikel?

    Neem via onderstaande formulier rechtstreeks contact op met Dagmaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart