Engel & Völkers Gent breidt uit!

Engel & Völkers Gent breidt uit!

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan. Als u in de buurt van het Zuid door de Vlaanderenstraat loopt of rijdt, ziet u sinds meerdere maanden het verhulde winkelpand aan de Vlaanderenstraat 33 te Gent. Het witte doek geeft aan dat hier een nieuw kantoor van “Engel & Völkers” in de steigers staat. Inderdaad, hier wordt binnenkort ons nieuw hoofdkantoor voor de regio Gent boven de doopvont gehouden.

Het wordt een nieuwe mijlpaal in de uitbouw van ons dienstenpallet. Wij kijken er alvast samen met u naar uit! Het is ook een eerste stap in ons langeretermijnplan om binnen de grotere Regio van Gent de best mogelijke service te bieden als lid van ’s werelds top makelaarsketen “Engel & Völkers” die ook in België reeds uitgroeide tot een dertigtal vestigingen. We ontvangen u binnenkort graag in de directe nabijheid van het Zuidpark waar we vlot bereikbaar zijn, met zowel de wagen als het openbaar vervoer, te voet of per fiets. In een huiselijke omgeving wordt u er ontvangen door uw contact binnen ons groeiende makelaarsteam en kunt u elk dossier met de hoogst nodige discretie met ons komen bespreken. Daarnaast blijft u uiteraard ook verder welkom in ons huidige “geklasseerde” kantoor aan de Kleine Vismarkt 2, dat we in de komende maanden een interne facelift zullen geven.

Voor u, de klant, die bij ons steeds centraal staat, zal de combinatie van beide kantoren in de stad, gekoppeld aan ons bestand van wel meer dan 15.000 zoekende klanten in Oost-Vlaanderen, niet enkel resulteren in een grotere toegankelijkheid, maar eveneens in een nog grotere visibiliteit voor elk pand in verkoop en/of verhuur.

Wij staan als volwaardig team altijd voor u paraat!

Wie zijn we?

Engel & Völkers heeft meer dan 40 jaar ervaring als makelaar/bemiddelaar van residentieel en commercieel vastgoed. Als premium brand met meer dan 900 kantoren in meer dan 34 landen op 5 continenten, zijn wij één van de wereldleiders gespecialiseerd in residentiële en commerciële panden. Engel & Völkers Gent is, met zijn centraal gelegen kantoren in Oost-Vlaanderen, een vaste speler op de vastgoedmarkt. Ons team van vastgoedprofessionals leveren een doeltreffende en persoonlijke strategie, steeds in overleg en met respect aangaande uw wensen. Wij streven ten allen tijde naar het optimale resultaat, ongeacht het marktsegment. Met ons sterk nationaal en internationaal netwerk beschikken wij over een zeer uitgebreid en krachtig klantenbestand.

Onze service en expertise – uw winst!

Door onze individuele en professionele begeleiding streven wij naar een zo goed mogelijk resultaat. Met Engel & Völkers kan u rekenen op een professionele verkoopervaring met een hoog niveau aan discretie. Laat onze lokale deskundigen u begeleiden in uw zoektocht, verkoop of verhuur, wat uw voorkeuren ook mogen zijn.

Waar maken wij het verschil?

• Waardering: elke vastgoedtransactie start met een correcte, realistische waardering! Op basis van onze expertise en ervaring, alsook interne databank leggen wij u steeds een uitgewerkte alsook onderbouwde waardering voor.

• Onze gefaseerde aanpak: door onze gefaseerde aanpak gaande van intern en discreet netwerk stelselmatig opbouwend naar een waaier van marketingtools toe streven wij steeds naar het optimale resultaat! Elk dossier ongeacht zijn grootteorde verdient zijn persoonlijke en exclusieve aanpak.

  • Discretie: indien gewenst kunnen wij instaan voor een volwaardig discreet verloop van een dossier. Hier worden beperkte contacten gelegd op basis van de bij ons gekende zoekcriteria van klanten.
  • Ons merk: een consistent beeld en marketingconcept – wereldwijd!
  • Ons lokaal, nationaal en internationaal netwerk: in Gent meer dan 15.500 actieve klanten, +24 kantoren in België, +900 wereldwijd en meer dan 10.000 medewerkers. Enkel cijfers welke echter toegang verlenen tot een groot aantal potentiële kopers op zowel de lokale en internationale markt.
  • Onze diensten: een uitgebreid en uiteenlopend dienstenpakket, en dit van bij het eerste kennismakingsgesprek.
  • Onze competentie: lokale makelaars met een uitgebreide expertise en ervaring, mede door opleidingen in de Engel & Völkers academie.

GENT Kleine Vismarkt 2 & Vlaanderenstraat 33 – 09 223 28 23 gentcentrum@engelvoelkers.com – engelvoelkers/nl.be/gent/centrum

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart