Ervaar Dedon

Ervaar Dedon

Dedon is al ruim 30 jaar gekend voor hun unieke gevlochten synthetische vezels, iets wat het Duitse merk zelf, met trots, de “Dedon Fibre” noemt. Hoewel ze ondertussen ook heel wat andere materialen gebruiken, blijven ze ook in 2023 trouw aan hun eigen synthetische draad.

Rechts van de kerk in Meigem is dan ook heel fier de titel van Dedon Concept Store voor België te mogen dragen. Bij ons kan je dan ook een heel groot deel van de Dedon collectie komen ontdekken.

Voor dit jaar komt het Duitse kwaliteitsmerk opnieuw met een aantal nieuwigheden en uitbreidingen van hun prachtige collectie. Nieuwe kleuren, nieuwe modellen en andere combinaties staan garant voor dé gepaste look voor jouw tuin, terras, of balkon deze zomer.

De Daydream bijvoorbeeld is een royaal ligbed vervaardigd uit de typische, kenmerkende en stevige Dedon-vezels. Met de bijhorende hemel is dit daybed het ideale plaatsje om even rustig te relaxen, samen te genieten van een glaasje of gezellig een boek te lezen.

De frisse citroengroene kleur maakt dat Daydream een perfecte aanvulling is voor elke setting en elke stijl.

Maar ook de Nestrest, ondertussen een waar icoon van het Dedon productgamma, kreeg een verfrissende update voor dit seizoen. Dankzij haar gezellige, organische en beschermende structuur wordt deze buitensofa een waar architecturaal kunstwerk in elke tuin. De perfecte plaats dus om te ontspannen of om even te mediteren. Nog steeds zowel staand als hangend te verkrijgen maar dit jaar ook in de nieuwe prachtige derde kleur “olive”.

Niet alleen de gepatenteerde Dedon-vezels zijn een specialiteit van het merk, maar ook teak wordt vaak gebruikt binnen hun ontwerpen. De Tibbo reeks van Dedon is de eerste collectie volledig in teak en bestaat zowel uit stoelen, tafels, ligbedden als loungezetels. Van de hand van het Britse designersduo Edward Barber en Jay Osgerby die Tibbo ontwerpten in een periode waar binnen- en buitenruimtes meer en meer in elkaar overlopen en één geheel vormen. Het elegante en pure design dragen bij tot een superieur comfort van deze reeks. De zachte kussen geven het geheel een heel erg luxueuze look & feel. En het tijdloze design komt in elke situatie tot zijn recht!

Daarnaast blijft ook een klassieker als de Mbrace-collectie een trouwe waarde binnen ons Dedongamma. Nog steeds zowel in combinaties met aluminium en met teak en in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast de vaste waarden zoals de hoge en lagere loungezetels zijn er ook chaise-longues, stoelen, verschillende tafels en zelfs een schommelstoel die deel uitmaken van het Mbrace-gamma.

Kom dus gerust een kijkje nemen bij Rechts van de kerk om dit alles te ontdekken en wij laten jou kennis maken met ons volledige aanbod en beantwoorden graag alle vragen. Onze locatie in het Oost-Vlaamse Meigem zorgt ervoor dat we gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit Gent, Sint-Martens-Latem en Deinze en we een perfecte aansluiting hebben met de rest van het land via de snelweg E40.


RECHTS VAN DE KERK PASTORIESTRAAT 3 9800 MEIGEM (DEINZE) 0475/53 53 99 INFO@RECHTSVANDEKERK.BE WWW. RECHTSVANDEKERK.BE VOLG ONS OP INSTAGRAM @RECHTS.VAN.DE.KERK

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart