Een business- of vakantiesuite: Een doordachte investering met direct rendement.

Een business- of vakantiesuite: Een doordachte investering met direct rendement.

‘Locatie, locatie, locatie’ is al decennialang hét motto van elke vastgoedmakelaar, slimme investeerder en ondernemer. Om jezelf een optimale bezetting en opbrengst te garanderen, hoef je dus niet ver te zoeken naar het belangrijkste element. Een bloeiende locatie met zakelijk én toeristisch potentieel. Welkom in Zeebrugge, zakelijke en toeristische locatie bij uitstek, met oneindig veel troeven.

Verhuur aan een zakelijk cliënteel

Op zoek naar een betrouwbare investering? Wil je zeker zijn van verhuur? Dan zoek jij een business- en vakantiesuite. Enerzijds wordt zo’n suite gebruikt als tijdelijk verblijf voor zakelijke expats, die voor hun werk tijdelijk in het buitenland verblijven. Zo genieten zij van een aangename verblijfplaats op kosten van hun werkgever terwijl ze hier werken, soms maanden aan een stuk. Zo’n business suite is daarom een bijzonder slimme investering. Niet alleen groeit de markt gestaag, zakelijke expats zijn ook bijzonder betrouwbare huurders. De honderden bedrijven die vlakbij gelegen zijn, genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal aan potentiële huurders van jouw verblijf.

Extra opbrengsten dankzij verhuur aan toeristen

Hoewel de naam ‘business- en vakantiesuite’ het zakelijke gebruik benadrukt, wordt je investering ook aan ander publiek verhuurd. Daarom kies je naast een economisch bloeiende omgeving ook voor een toeristische trekpleister. Een stabiele verhuur, het hele jaar door, is van uitzonderlijk belang. Hoge huurprijzen halen in het hoogseizoen des te meer. Dankzij de verhuur aan toeristen, stijgt jouw opbrengst verder mee. Tegenwoordig is Zeebrugge meer en meer de hippe badstad bij uitstek. Denk bijvoorbeeld aan de talloze festivals en evenementen zoals Wecandance die er georganiseerd worden én de interessante ligging vlak naast Knokke-Heist en Blankenberge. Ideaal dus voor een korte trip naar de Kust.

  • 100% zorgeloos dankzij professionele verhuurservice
  • Unieke locatie midden in de wereldhaven van Zeebrugge
  • Bewezen en onmiddellijk rendement
  • Veelvuldig eigen gebruik mogelijk
  • Hoog verhuurpotentieel

Zorgeloze investering in vastgoed met professioneel beheer

Dankzij z’n zorgeloze karakter biedt een investering in deze suites het perfecte alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft dan ook niet zelf in te staan voor de verhuur én je krijgt niet te maken met de problemen van klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. De professionele verhuurpartner Holiday Suites neemt de volledige uitbating op zich, waardoor dit een investering zonder kopzorgen is. Hierdoor hoef je als eigenaar enkel te genieten van jouw extra opbrengsten.


Benieuwd naar de overgebleven mogelijkheden, aankoopprijzen, verhuurformules en bijhorende opbrengsten? Neem vrijblijvend contact met ons op of scan deze QR-code voor een gratis infobrochure.

059 80 00 00 info@alysee.be www.alysee.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart