Engel & Völkers, meer dan ooit… staan wij er voor u!

Engel & Völkers, meer dan ooit… staan wij er voor u!

Nieuwe vestiging – Vlaanderenstraat 33, 9000 Gent

Velen kennen reeds jaar en dag ons kantoor aan de Kleine Vismarkt 2 te Gent. Het kantoor heeft een gekende en onnavolgbare uitstraling. Met de opening van het nieuwe paradepaardje te Vlaanderenstraat 33 wordt nu een nieuwe stap gezet. Hier kunnen we u in een ruime hedendaagse setting ontvangen. Iedereen is er van harte welkom. Dit kantoor heeft een attractieve ligging naar bereikbaarheid toe en beschikt over alle moderne middelen om elk pand maximale exposure te bezorgen. Het kantoor is tevens een absolute trendsetter binnen E&V zelf, want gelegen in het prachtige “Domus Aurea”, een realisatie van ABS-bouwteam en prijswinnende architecten Govaert en Vanhoutte, is het niet enkel modern en luchtig met grootse raampartijen, doch ook qua materiaalgebruik. Met deze twee kantoren leggen we hierbij nu de vernieuwde fundamenten voor de toekomst, onze werking en onze uitvalsbasis voor Oost-Vlaanderen.

Netwerk en meerwaarde

Elke klant, elk dossier krijgt bij ons de maximale aandacht. Dit merkt men al van bij de eerste kennismaking! U zal bij ons namelijk twee vastgoedmakelaars ontmoeten die u uitvoerig informeren over onze werkwijze en het best passende advies voorzien. Bij een tweede gesprek wordt de waardering in detail besproken. Onze marktkennis draagt ertoe bij dat de verwachtingen realistisch zijn om voor u, als opdrachtgever, een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren. Hiervoor doen wij beroep op ons uitgebouwde netwerk. Lokaal is dit goed voor meer dan 16.500 actieve klanten en internationaal voor meer dan een miljoen! Dit krachtig netwerk zorgt ervoor dat we – ongeacht de grootte van de transactie – tot het beste resultaat komen. Bijkomend zet Engel & Völkers volop in op innovatieve vooruitgang, met onder meer interne softwaresystemen en een vernieuwde website, alsook een nieuw market center te Brussel.

Twee kantoren – één team

Voortaan zullen alle inspanningen gecoördineerd worden vanuit onze nieuwe vestiging. Hier werkt een team van deskundigen actief samen, gespreid over meerdere locaties en aangestuurd door één managementteam. Precies nu, op een moment dat de vastgoedmarkt in turbulentie gekomen is, geremd door de financiële markten en de hoge inflatie, maar eveneens vanwege het wegvallen van fiscale stimuli, zijn wij ervan overtuigd dat de nood hoog is om u professioneel te laten bij uw vastgoedtransacties. Meer dan ooit … zijn wij bereikbaar in Gent en omgeving, dichtbij, om u hierin bij te staan.

Wij kijken het nieuwe jaar positief tegemoet!

Zo meteen starten we een nieuw jaar. Wat dat voor de vastgoedmarkt brengt is moeilijk te voorspellen en wordt danig beïnvloed door de interactie van overheden en financiële markten. Maar in elke omgeving zijn er ook steeds opportuniteiten, zoveel is zeker. Wij kijken er dus alvast naar uit en zijn klaar om er meer dan ooit samen met u iets moois van te maken.

We heffen graag het glas op een sprankelend einde van 2023 en wensen u een gezond en voorspoedig 2024 toe!


ENGEL & VÖLKERS GENT CENTRUM

Vlaanderenstraat 33 bus 001, 9000 Gent +32-(0)9-223-28-23 – gentcentrum@engelvoelkers.com www.engelvoelkers.com/gentcentrum

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart