EEN BUITENVERBLIJF AAN DE CÔTE D’AZUR

EEN BUITENVERBLIJF AAN DE CÔTE D’AZUR

Toile Blanche, reeds 15 jaar uitgebaat door de familie Leroy, bouwt een exclusieve hotelresidentie in het legendarisch kunstenaarsdorp Saint-Paul de Vence. Daar kan u nu deel van uitmaken. Word eigenaar van één van de 20 luxueuze suite appartementen en geniet van volgende voordelen:

VOLLE EIGENDOM – u bent 100% eigenaar van uw vastgoed AANTREKKELIJKE HUURINKOMSTEN – uitstekend netto rendement VAKANTIE MET 5-STERREN SERVICE – geniet van de wellness, restaurant, bar, 24/24 service, security, … FLEXIBEL GEBRUIK – tot 120 dagen eigen gebruik ZORGELOOS – onderhoud, vaste kosten, meubels, linnen, … alles inbegrepen. Uw eigendom altijd perfect in orde! FISCALE VOORDELEN – BTW 100% teruggestort, afschrijfbaar, … FINANCIERING MOGELIJK – tot 70% van de aankoopprijs, met hypotheek op het Franse vastgoed

VANAF € 365.000* LAATSTE UNITS BESCHIKBAAR

* Prijs inclusief interieur- & meubelpakket en na teruggevorderde BTW

Bel ons vrijblijvend (Nederlands of Frans) voor meer informatie en/of een bezoek te plannen. +33 (0)4 93 32 74 21 of ga naar residences.toileblanche.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart