Begin uw bakstenen droom met een gerust hart!

Begin uw bakstenen droom met een gerust hart!

Kantoor De Pinte

De vakantieperiode ligt weer achter ons en met de start van het school- en academiejaar komt alles nog in een extra stroomversnelling terecht. Met de bouwbeurzen in o.a. Gent komen ook de bouw- of verbouwplannen weer boven water drijven. De bouwbeurzen wakkeren voor velen opnieuw hun bakstenen droom aan. Maar daarnaast rijst ook weer die moeilijke vraag met de bijhorende slapeloze nachten: Hoe gaan we onze droomwoning betalen ?

Vastgoed aankopen is en blijft een grote stap. In tegenstelling tot wat velen denken is een krediet aangaan meer dan enkel een rentevoet en bijhorende maandlast uitrekenen. Een goed uitgedokterde financieringsoplossing is dan ook onmisbaar : het omvat naast het eigenlijke kredietverhaal ook een optimalisatie van uw personenbelasting, een tijdelijke overbrugging van financiële middelen en/of een schuldsaldo- en brandverzekering.

Gelukkig is er iFinco kredietmakelaars die u met haar jarenlange ervaring en kennis kan bijstaan in het leggen van deze soms complexe financiële puzzel zodat u uw bakstenen droom met een gerust hart kan beginnen. Mathias Cooreman van iFinco Kredietmakelaars zet voor u alle argumenten graag nog even op een rijtje.

Een alles omvattend plan is cruciaal

Bij iFinco onderscheiden we ons met een transparant en duidelijk totaalplan. U hoeft dus niet te vrezen voor complexe structuren zoals bij de meeste grootbanken. Alles begint met een goed gesprek waarbij we aandachtig luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klant. Hierbij bekijken we eerst de context: Wat is de job situatie? Zijn er veranderingen op til binnen pakweg 5, 10 of 20 jaar? Pas nadat we samen met de klant een volledige inschatting hebben gemaakt van al deze aspecten gaan we dieper in op het totaalplan zelf.

Maximale transparantie en inzicht

We garanderen onze klant een maximaal inzicht op het volledige verhaal. We maken een duidelijk overzicht op van alle kosten en engagementen die gepaard gaan met een krediet en we zorgen ervoor dat onze klant vertrouwd geraakt met de soms complexe terminologie. We bekijken welke middelen er nodig zijn. We maken duidelijk aan de klant wat wanneer moet betaald worden. In tegenstelling tot sommige grootbanken gaan we zeer grondig te werk en laten we niets aan het toeval over. We gaan er prat op dat de klant niet voor verrassingen komt te staan !

(Ver)bouwplannen financieren

Wil je voor je nieuwbouw woning of appartement ook de BTW mee financieren dan kan u niet aan te kloppen bij de grootbanken : zij rekenen hiervoor op uw eigen middelen om die te bekostigen. iFinco kan u wel verder helpen met maatschappijen die uw bouwdroom willen ondersteunen door ook dit onderdeel te financieren. Mensen die een woning kopen en ook bijkomende verbouwingen willen uitvoeren kunnen bovendien zeer interessante en flexibele voorwaarden krijgen voor hun financiering

Neem de proef op de som

Het vooroordeel leeft nog al te vaak dat een kredietmakelaar duurder zou zijn dan de grootbank. Bij iFinco dagen we elke klant uit om de proef op de som te nemen. iFinco optimaliseert niet enkel uw krediet qua rentevoet maar waakt ook over scherpe tarieven voor uw schuldsaldo- en brandverzekering. Deze laatste twee producten worden door grootbanken meestal verplicht opgelegd. Veel mensen focussen échter alleen op een scherpe rentevoet en verliezen de kostprijzen van deze verzekeringen uit het oog. Doordat we bij iFinco samenwerken met meerdere maatschappijen garanderen wij ook voor deze verzekeringen een onafhankelijk onderzoek met de scherpste prijs/kwaliteit verhouding. Staar u dus niet blind op enkel en alleen de rentevoet maar bekijk het totaalplaatje waarbij u voor de volledige looptijd zowel de verzekeringskosten als de te betalen intresten samenlegt.

Uw krediet herfinancieren of hergroeperen ?

Hebt u meerdere kredieten lopen ( bv een autofinanciering, kredietkaart, …) en voelt u dat het op het einde van de maand soms wat nipt is, dan kan het interessant zijn deze lopende kredieten te hergroeperen en zo toch tot een lagere maandlast te komen. Of hebt u al een aantal jaar een hypothecair krediet lopen en vloekt u stiekem als u hoort welke lage rentevoeten er momenteel aangeboden worden? Weet dan dat, ongeacht de looptijd van uw krediet, het interessant kan zijn om dit te herbekijken. iFinco doet graag deze oefening voor u zodat u kan zien hoeveel euro’s een herfinanciering kan besparen.

Kantoor Evergem

iFinco gratis en voor iedereen

De deur van elk iFinco filiaal staat open voor zowel jong als oud. Bent u single, met twee, een verbouwer of aankoper? Hebt u een spaarpot of niet? Wij zoeken voor elk potje een passend dekseltje. iFinco kredietmakelaars rekent u geen cent aan. Wij ontvangen immers een vergoeding rechtstreeks van de desbetreffende kredietmaatschappij.

“Snel en toegankelijk”

Wenst u een verkennend gesprek of is uw plan concreet: iFinco en haar team staat klaar om u te ontvangen in haar kantoren te Evergem en De Pinte of bij u thuis, tijdens OF na de kantooruren.


iFinco is bereikbaar via 09/224.22.22 of info@ifinco.be. Je kan ook rechtstreeks bellen met één van de volgende contactpersonen:

Mathias Cooreman 0476/42.76.78 Elke De Vos 0477/ 76.97.23 Heidi Carette 0472/69.33.51 Morgan Keukelier 09/224.22.22

iFinco krediet & verzekeringsmakelaars fsma 115954 A ondernemingsnummer BE 0652.774.663

Ommegangstraat 24-001, Evergem Klossestraat 1a – De Pinte

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart