Huysman bouw

Huysman bouw

Huysman Bouw staat voor kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. We zijn actief op meer dan 50 locaties in Oost- en West-Vlaanderen en beschikken steeds over een 400-tal bouwloten. Dankzij een combinatie van doordachte architectuur, energiezuinige technieken en een hoogwaardige afwerking maken we van iedere woning een echte thuis.

Je wil een woning (laten) bouwen? Daarbij ga je niet over één nacht ijs. Net daarom ga je best in zee met een ervaren specialist waarop je kan bouwen mét vertrouwen. Bij Huysman Bouw gaan we prat op eerlijkheid. What you see is what you get. Dat betekent maatwerk, flexibiliteit en energiezuinigheid. Steeds aan vaste, maar vooral eerlijke prijzen. Kortom: Huysman Bouw is dé partner voor sleutel op de deur woningen en appartementen.

Klaar voor een woning die jouw waarden en wensen weerspiegelt? Helemaal volgens jouw budget? Neem gerust contact op!

Ons verhaal

Huysman Bouw werd in 1972 opgericht door Carlos Huysman, hoofd van de Zakengroep Huysman. Aanvankelijk zouden we enkel woningen bouwen. Al snel evolueerde deze activiteit naar het aankopen van bouwgronden en verkavelbare percelen. Meer zelfs, we begonnen grote woonprojecten te realiseren.

Later gaf Carlos de fakkel door aan zijn twee zonen Dominique en Peter Huysman én aan zijn neef Frans Huysman. Peter beheert nu het zakenkantoor en de verzekeringsportefeuille. Dominique en zijn neef Frans staan dan weer in voor de bouwactiviteiten en de immobiliën van de groep.

Samen vormen we een enthousiast team van ervaren bouwprofessionals, doorgewinterde ingenieurs, en een vaste ploeg van onderaannemers. Daarmee bundelen we intussen meer dan 40 jaar bouwexpertise! Meer specifiek bouwen we meer dan 130 woningen per jaar. Vandaag hebben we er al meer dan 5.000 opgeleverd! Vandaag is Huysman Bouw dan ook dé bouwfirma voor individuele projecten en grote woonwijken. Anders gezegd: dé partner voor sleutel op de deurwoningen.

Vooral in Oost- en West-Vlaanderen heeft ons bedrijf een indrukwekkend aantal realisaties op zijn palmares. Denk: sleutel op de deur woningen, budgetwoningen, aantrekkelijke halfopen bebouwingen of riante villa's en zelfs luxueus afgewerkte appartementsbouw. Wist je dat Huysman Bouw maar liefst 95% van de woningen realiseert op eigen gronden? Die ontwikkelden we samen met zusterbedrijf Huysman Promoties!

Daarom kies je voor Huysman Bouw

Toplocaties

We zoeken enkel gronden die goed scoren qua mobiliteit, bereikbaarheid, kindvriendelijkheid. Toplocaties gegarandeerd!

Eenvoud

Wij coördineren de uitvoering van je nieuwbouwproject van a tot z. je kan gedurende de volledige looptijd van de werken terecht bij een vast aanspreekpunt.

Optimale begeleiding

We werken met een deskundig team van enthousiaste, toegewijde medewerkers en zorgvuldig geselecteerde externe partners. Alles om jou een zorgeloze ervaring te bezorgen.

Vaste prijs

Je krijgt op voorhand een vaste prijs. Resultaat van deze totaalaanpak? Je komt nooit voor verrassingen te staan.

Tijdsefficiënt

Bouwen met Huysman Bouw staat garant voor een vaste termijn. Maak je geen zorgen of alles op tijd klaar is: wij zorgen ervoor.

Kwaliteit

We werken met streng geselecteerde materialen. Combineer dat met jarenlange ervaring en je krijgt de beste kwaliteit.

Maatwerk

We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Die vertalen we naar een ontwerp, en nadien ook interieurafwerking 100% op maat.

Energiebewust

Iedere woning voldoet aan de huidige energienormen. Je wint dus eigenlijk 2 keer: één keer bij de aankoop en daarna bij elke energiefactuur.

Bescherming

Elk jaar handtekenen we het Charter der Woningbouwers. Verkopen doen we volgens de Wet Breyne. Als klant ben je dus maximaal beschermd.

Welke bouwstijl past bij mij?

Van zodra je een woning wil laten bouwen, zal je merken dat er oneindig veel stijlen zijn om uit te kiezen. Logisch, want elke persoon is uniek en dus is ook elke woning uniek. Een huis waarin jij je goed voelt, is aangepast aan jouw persoonlijkheid en jouw stijl.

Mensen die kiezen voor een huis in landelijke stijl, houden van gezelligheid. Ze genieten van uitgebreide familiediners in hun rustieke keuken, of lezen graag een boek bij de open haard. Hedendaags comfort is belangrijk, maar een klassieke of nostalgische uitstraling staat voorop.

Er zijn ook heel wat mensen die zich bij de durvers rekenen, en die kiezen voor moderne architectuur. Ze hebben veel licht en ruimte nodig om gelukkig te zijn in hun woning, dragen originaliteit hoog in het vaandel en kleuren niet graag binnen de lijntjes.

Huysman Bouw begeleidt je naar jouw ideale woning

Onze specialisten begeleiden je naar een huis op jouw maat. Honderd procent jij! We doen dat door met je te praten en je de beste en meest kwalitatieve mogelijkheden voor te stellen. We luisteren naar wat je absoluut niet wil, en naar wat je net uiterst belangrijk vindt.

We raden je ook aan om zelf een moodboard aan te leggen, kijkwoningen te bezoeken en mooie foto’s te zoeken op Instagram of Pinterest. Hoe meer wij een beeld krijgen van jouw persoonlijkheid, hoe vlotter de weg naar jouw ideale woning.

Neem alvast een kijkje op onze inspiratiepagina’s over landelijk wonen en modern wonen .

Landelijk of modern bouwen?

Je hebt de beslissing genomen om te bouwen. Maar wat nu? Ga je voor een landelijke woning in pastorijstijl? Of toch voor een modern staaltje architectuur met een minimalistische inrichting? Huysman Bouw staat je bij in die keuze door je te inspireren en grondig te adviseren.

Hedendaags / Modern Wonen

Onze moderne bouwstijl omvat optimaal ingedeelde volumes, grote glaspartijen en ruimtes die rijkelijk zijn gevuld met licht. Één ding is zeker: de mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met de ontwerpers vinden we steeds een aantrekkelijk design dat past bij jouw identiteit én je persoonlijke budget. Laat je hier alvast inspireren…


Stationsstraat 83 I 9900 Eeklo I T 09 376 14 15 www.huysmanbouw.be I info@huysmanbouw.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart